Παναγιώτης Στάικος για τους υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα.


Αγαπητό ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS.
Στα πλαίσια της Κοινωνικής μου Ευθύνης, όπως έκανα και με τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΠΥ και δώρισα προς την κοινωνία - ασφαλισμένους το ετήσιο ποσόν με την δωρεάν εξέταση των 10 ανθρώπων την ημέρα, με κόστος κόστος 2.000 ευρώ τον μήνα μικτά, δηλαδή 24 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.
Παρακαλώ να μου στείλετε έναν λογαριασμό για να καταθέσω άμεσα τα χρήματα για τους υπολογιστές του σχολείου. 

Αστακός 26/11/2018

Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός
------------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Αγαπητέ γιατρέ, ήδη η αγορά των υπολογιστών δρομολογήθηκε από τους συμπατριώτες μας Μυτικιώτες από την Αθήνα. Γνωρίζουμε όμως πολύ καλά ότι το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα έχει μεγάλη και επιτακτική ανάγκη για ένα φωτοτυπικό μηχάνημα, το οποίο όλοι όσοι δουλεύουν σε σχολεία ξέρουν πόσο απαραίτητο είναι στην σωστή λειτουργία κάθε σχολείου. Επικοινωνήστε με το σχολείο στο 2646038301 και επειδή μας είχαν πει προφορικά να βρούμε κάποιο κατάλληλο και οικονομικό μηχάνημα και ίσως και κάποιο δωρητή να τους το αγοράσει, δείτε εδώ και δρομολογήστε το θέμα με το σχολείο, στο τηλέφωνο που αναφέρουμε παραπάνω.
Εμείς παροτρύνουμε όλους τους συμπατριώτες μας που έχουν μία παραπάνω οικονομική άνεση, να σταθούν δίπλα στα σχολεία των χωριών μας και στις ανάγκες τους, γιατί εκεί πράγματι τα λίγα χρήματα που θα δώσουν θα πιάσουν τόπο.

3 σχόλια:

  1. Τα σχολεια ειναι εκει
    Εχουν πολλες αναγκες και οποιος θελει επικοινωνει μαθαινει και βοηθα απο το περισευμα του
    Ειναι πολυ ευκολο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τηλέφωνο του σχολείου το δώσαμε ώστε να υπάρξει συνεννόηση με το σχολείο για το τι θέλουν. Με το σχολείο θα συνεννοηθεί ο γιατρός και όχι με εμάς, γιατί εμείς δεν υπηρετούμε στο Δημοτικό Σχολείο Μύτικα και δεν είμαστε κάτι εκεί.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάρω τηλέφωνο το σχολείο, ώστε να υπάρξει συνεννόηση ,για το τι θέλουν και απλά να μου δώσουν έναν Τραπεζικό λογαριασμό , για να τους βάλω τα χρήματα.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.