Απορρίφθηκε το αίτημα του Δήμου Ξηρομέρου για ένταξη του Δημοτικού και Γυμνασίου Αστακού σε πρόγραμμα ΕΣΠΑ.


Απορρίφθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η αίτηση χρηματοδότησης της πράξης «ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ» με κωδικό ΟΠΣ 5032975, στα πλαίσια της πρόσκλησης «Δράση 4.c.1.1-a2: «Επενδύσεις σε δημόσιες υποδομές, πλην υποδομών υγείας, για ενεργειακή αναβάθμιση και την χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας».
Αιτία της απόρριψης η έλλειψη σχεδίων ενεργειακής απόδοσης των κτιρίων, τα οποία δεν υπήρχαν στον φάκελο. Ο Δήμος Ξηρομέρου έχει δικαίωμα να επανέλθει με νέα αίτηση και ελπίζουμε να το πράξει, ώστε να ενταχθούν τα δύο κτίρια στη συγκεκριμένη δράση ΕΣΠΑ, γιατί η ανάγκη είναι πραγματική και επιτακτική, μιας και μιλάμε για κτίρια με παλαιότητα.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο της απόρριψης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.