Η Χριστουγεννιάτικη εκδρομή του Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.


Γράφει ο κ. Ανδρέας Ζαρκαδούλας.
Δ/ντής Δημοτικού Σχολείου Μύτικα.

Το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικη εκδρομή στην Άρτα όπου επισκεφτήκαμε το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Γεφύρι, το φράγμα Πουρνάριο, την εκκλησία Παρηγορίτισσα.
Στη συνέχεια πήγαμε για φαγητό στην πόλη και τέλος επισκεφτήκαμε το Χριστουγεννιάτικο χωριό, όπου πήγαμε βόλτα με το τρενάκι και μοιράστηκαν δώρα στα παιδιά.
Χρόνια πολλά και καλή Χρονιά σε όλους.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.