Επίσημη ανακοίνωση υποψηφιότητας για τον Δήμο Ξηρομέρου από τον κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη.


Αστακός, 5/12/2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες του Δήμου Ξηρομέρου.
Σε μια κρίσιμη συγκυρία για το τόπο μας, με μοναδικό κίνητρο το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στον τόπο που αγαπώ και αγωνίζομαι, κοιτάζοντάς σας στα μάτια, δηλώνω την υποψηφιότητά μου για το αξίωμα του Δημάρχου.
Διανύοντας την αυτοδιοικητική εποχή του “Κλεισθένη Ι” και την συνταγματική αναθεώρηση και συντονισμένος στις σύγχρονες απαιτήσεις, η απόφαση αυτή πάρθηκε μέσα από συλλογικές διαδικασίες, σηματοδοτώντας την πρόθεση μου για ουσιαστική συνεργασία σε όλο το εύρος των πολιτικών χώρων, αφήνοντας πίσω εγωιστικά κατάλοιπα άλλων εποχών, κομματικές σφραγίδες και προσδιορίζοντας την τοπική αυτοδιοίκηση σαν την μετάβαση από το ατομικό “εγώ”, στο κοινωνικό “εμείς”.
Με αυτό τον τρόπο, μέσα από κλίμα συνεργασίας, ισονομίας και ισότητας, διεκδικώ να μετατρέψω την κραυγαλέα διαχειριστική ανεπάρκεια, την απουσία οργανωμένης δημοτικής δράσης, την αδιαφάνεια και όλα αυτά που οδηγούν την κοινωνία μας προς τα πίσω, απογοητεύουν και απομακρύνουν τους Δημότες και ειδικότερα τους ικανούς και τους νέους από την πολιτική και την ενασχόλησή τους με τα κοινά, σε ένα Δήμο με σεβασμό στο πολίτη, σύνεση, ωριμότητα και αποτελεσματικότητα.
Σε μια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν λίγο καιρό και παίρνοντας ιδιαίτερη δυναμική από τις πρώτες κιόλας επαφές, δημιουργείται βαρύ χρέος απέναντι σε όλους τους πολίτες, σε όλους εσάς που αγωνιάτε για την επόμενη μέρα, να αγωνισθούμε μαζί για ανανέωση και την χάραξη μιας προοπτικής διαφορετικής από τη σημερινή, με έμπνευση και σχεδιασμό στην αντιμετώπιση των πολλών, σύνθετων και κυρίως των χρονιζόντων προβλημάτων. Σε αυτή τη προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας. Ήδη, άνθρωποι με διαφορετική πολιτική ταυτότητα και διαφορετικές ιδεολογίες, με κοινά όμως την έντονη ανησυχία για τον τόπο που ζούμε και τον προβληματισμό για την νοσηρή κατάσταση που βιώνουμε, μέσα από ζυμώσεις, κριτική και διάλογο συσπειρώνουμε τις δυνάμεις μας, δημιουργώντας προοπτικές νίκης. Η νίκη αυτή όμως, αποκτάει ουσία μέσα από το όραμά μας για τον τόπο μας, από την στοχοθεσία, τις ρεαλιστικές λύσεις, την διαφάνεια, την βαθιά γνώση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας και την εξωστρέφεια. Αυτή η νίκη αποκτάει νόημα μέσα από την βελτίωση του επιπέδου και της ποιότητας ζωής των πολιτών. Στρατηγικός σχεδιασμός με άξονες την καθημερινότητα, την οικονομική διαχείριση, την οργάνωση υπηρεσιών του Δήμου, τον τουρισμό, τον πρωτογενή - αγροκτηνοτροφικό τομέα, την στήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, την προάσπιση της δημόσιας υγείας, την παιδεία, την τρίτη ηλικία, τον πολιτισμό, τις επενδύσεις, τις νέες τεχνολογίες και την δημιουργία υποδομών για την ανάδειξη και αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής μας.
Η δέσμευση απέναντι σε όλους εσάς είναι ότι θα αγωνιστώ με ήθος, συνέπεια ανιδιοτέλεια, ώστε να αντεπεξέλθω στις μεγάλες προκλήσεις που έρχονται, για ένα Δήμο πρωτοπόρο, αναπτυξιακά δυναμικό, λειτουργικό και σύγχρονο.
Ελάτε να πάρουμε την ζωή του τόπου μας στα χέρια μας, να κερδίσουμε πάλι το χαμόγελο και την αισιοδοξία, να βγούμε από το φαύλο κύκλο της μιζέριας και της μικροπρέπειας, να αναγεννηθούμε σαν κοινωνία.
Πολύ σύντομα, μέσα από συλλογικές διαδικασίες πάντα, θα ανακοινωθούν το πλαίσιο αρχών που μας ενώνει, το όνομα και το έμβλημα της παράταξης, καθώς και το λεπτομερές πρόγραμμα μας, που για εμάς δεν θα είναι απλώς ένα χαρτί, αλλά ο οδικός μας χάρτης, που απαρέγκλιτα θα ακολουθήσουμε, που θα αναφέρουμε ακριβώς τι θα κάνουμε, όπως επίσης τι δεν θα κάνουμε και με αυτό θα δεσμευτούμε έναντι όλων των πολιτών, όλων των δημοτικών κοινοτήτων.
Στην φθηνή προπαγάνδα, το σκοταδισμό, τις απειλές και την σαθρότητα, απαντάμε με φως, ελπίδα, προοπτική και όραμα. Σας καλώ ΟΛΟΥΣ να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια.
Το μέγεθος της νίκης μας θα εξαρτηθεί άμεσα από την κοινή μας προσπάθεια.

ΝΕΑ ΑΡΧΗ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ - ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ - ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ - ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ - ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ.

Με εκτίμηση

Γιάννης Τριανταφυλλάκης 

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου

6 σχόλια:

  1. Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΟΔΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δώσε χρώμα στο σκουρο σκηνικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αριστη υποψηφιοτητα και μοναδικη ευκαιρια να δουμε αλλη νοοτροπια στο δημο οπου θα διοικουν συνεργατικα και οχι ενας μοναχος του με τους υπολοιπους κομπαρσους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας ξαναγραψω δυο λογια.
    Πολυ καλος ο Γιαννης.Ομως οι αποφασεις ΟΧΙ οπως στο κοινοβουλιο,δλδ μας ψηφισατε, κανουμε οτι θελουμε και σκαστε.
    Για ΟΛΑ τα θεματα και ιδιως τα πολυ σοβαρα , αποφασεις μεσα απο
    Γενικες Συνελευσεις.ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΤΩΡΑ.Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους φιλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν μείνεις ανεπηρέαστος όταν βγεις και θα χτυπάει το τηλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.