Από τον Μάιο του 2019, καθημερινά δρομολόγια για Κεφαλονιά και Ιθάκη από το λιμάνι Μεσολογγίου.


Με επίσημη ανακοίνωση της ακτοπλοϊκής εταιρείας IONION P LINES, που εδρεύει στο Ληξούρι Κεφαλονιάς, μαθαίνουμε ότι σε συνεργασία με τον Δήμο Μεσολογγίου, θα δρομολογήσει το πλοίο ΙΘΑΚΗ DIAMOND, με καθημερινά δρομολόγια από τον Μάιο 2019, συνδέοντας την πόλη του Μεσολογγίου με τα νησιά της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.
Η ίδια εταιρεία έχει και την γραμμή για Ιθάκη και Κεφαλονιά από τον Αστακό.
Η εταιρεία διαβεβαιώνει ότι μπορούν και οι δύο γραμμές να είναι βιώσιμες, με δική μας εκτίμηση να είναι, ότι αυτό θα είναι πολύ δύσκολο να συμβεί και σίγουρα η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί πλήγμα για την πόλη του Αστακού.
Φυσικά για τους επιβάτες που θέλουν να μεταβούν στα δύο αυτά νησιά, η εξέλιξη είναι θετική.
Δείτε εδώ το επίσημο δελτίο τύπου της εταιρείας.

1 σχόλιο:

  1. Πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη επιτυχία του Δήμου Μεσολογγίου και του Δημάρχου κ Καραπάνου. Αντίστοιχα εκτιμώ ότι θα έχουμε μία αυξανόμενη αρνητική εξέλιξη για τη πόλη του Αστακού και του δήμου ξηρομέρου γενικότερα. Θα επηρεαστούν αρνητικά πολλά μαγαζιά, τα ταξί, εστιατόρια, ταβέρνες,καφετέριες, ξενοδοχεία, δρομολόγια ΚΤΕΛ κλπ.... Πιθανόν αργότερα σε επόμενη φάση να καταργηθεί η γραμμή Αστακού ως μη συμφέρουσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.