Απάντηση του Αντιδημάρχου Ξηρομέρου κ. Θεόδωρου Λιβάνη, στην καταγγελία του κ. Λεωνίδα Παπαρίζου.


Μετά την επικείμενη ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, ζωτικής σημασίας έργο για τον Αστακό, καθώς και την αναμενόμενη αποκατάσταση των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου Αστακού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, ο επόμενος στόχος της Δημοτικής Αρχής, όπως έχει δεσμευθεί, είναι η αποκατάσταση της εσωτερικής οδοποιίας της πόλης του Αστακού. Το νέο αυτό έργο θα έρθει να καλύψει τα προβλήματα που ενδεχομένως θα προκύψουν από τα προαναφερόμενα έργα αλλά θα λύσει και ένα μεγάλο, χρόνιο πρόβλημα της πόλης μας.
Η Δημοτική Αρχή, γνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου, και προκειμένου να πραγματοποιηθεί έγκαιρα ο αναφερόμενος στόχος, ζήτησε και συντάχθηκε η υπ’ αριθμ. 20/2018 μελέτη της Δ.Τ.Υ. του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 2.500.000 € με ΦΠΑ.
Ο στόχος είναι το μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και να δημοπρατηθεί άμεσα χωρίς καθυστερήσεις, όπως ρητά αναφέραμε στον κ. Παπαρίζο Λεωνίδα με το υπ’ αριθμ. 4697/09-07-2018 έγγραφό μας, χωρίς καμία πρόθεση σκόπιμης και ανέντιμης επικοινωνιακής παραπληροφόρησης και παραπλάνησης των δημοτών μας.
H χρονική στιγμή αναφοράς στο συγκεκριμένο πρόβλημα είναι τουλάχιστον ύποπτη και μπορεί να χαρακτηριστεί κακοπροαίρετη, όταν η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει στρατηγικά ώστε να εξασφαλιστούν όλες οι αναγκαίες προϋποθέσεις δημοπράτησης του έργου και κάνει εντατικές προσπάθειες σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο να εξασφαλιστεί το προϋπολογισθέν ποσό από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, που θα δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα και θα καταστήσει τον Αστακό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα έργα που εκτελούνται, μια σύγχρονη πόλη που θα είναι λειτουργική για τους δημότες της και ελκυστική για τους τουρίστες.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ 

ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Αποτύχατε στη μικροκαθημερινότητα. Αυτό αναφέρει ο καταγγέλλων. Κάκιστα χαρακτηρίζετε έναν πολίτη ότι κινήθηκε κακοπροαίρετα και ύποπτα, όταν σας παραθέτει αληθινό γεγονός με στοιχεία. Με ποσό 10000 ευρώ τσιμεντοστρώνατε δεκάδες μέτρα από τον συγκεκριμένο δρόμο και βλέπατε για τα 2500000 όταν και εφόσον έρθουν μετά από 1-2 ή περισσότερα χρόνια. Τόσα δεκαχίλιαρα πέρασαν. Εκεί χάνετε παταγωδώς και μη δικαιολογείστε άσκοπα. Δεν σας πιστεύουν ούτε στα χωριά που αφήσατε χωρίς ένα έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.