Ανταπάντηση του Αντιδημάρχου κ. Θόδωρου Λιβάνη προς τον κ. Λεωνίδα Παπαρίζο.

 
Αγαπητέ μου φίλε Λεωνίδα.
Ξέρεις, χρόνια τώρα, πως είμαι άνθρωπος που προτιμά να τα λέει πρόσωπο με πρόσωπο κι όχι απειλώντας δικαστικά, παρότι η δημόσια παραποίηση των λεγομένων μου αλλά και η κατηγορία σου για σκόπιμη και ανέντιμη επικοινωνιακή παραπληροφόρηση και παραπλάνηση των δημοτών, θεωρείται συκοφαντική δυσφήμιση και διώκεται ποινικά.Και για να σου αποδείξω την καλή μου πρόθεση, δεν θα θεωρήσω κακοπροαίρετη τη νέα σου δήλωση για δήθεν ατοπήματα. Θα την αποδώσω σε άγνοια και θα προσπαθήσω να σου εξηγήσω για άλλη μια φορά ότι:
Η αποκατάσταση των αστοχιών του αποχετευτικού δικτύου της πόλης του Αστακού (δηλαδή η κατασκευή νέων φρεατίων και η επισκευή τμημάτων του αποχετευτικού αγωγού), είναι εργολαβία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και υπάρχει αρμόδια επιτροπή παραλαβής του έργου, στελεχωμένη από μηχανικούς. Ουδεμία σχέση και αρμοδιότητα έχω ως προς την παραλαβή της ή τις ατέλειες της.
ΜΕΤΑ από την ολοκλήρωση του παραπάνω έργου και την ολοκλήρωση της κατασκευής του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης, η υπ’ αριθ. 20/2018 μελέτη της ΔΤΥ του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, προβλέπει να ασφαλτοστρωθούν όλοι οι δρόμοι της Δ.Κ. Αστακού, σε όλο το μήκος και πλάτος τους. Ο σχεδιασμός στοχεύει στο να αποφευχθεί η δημιουργία νέων σκαμμάτων και η καταστροφή του οδοστρώματος μελλοντικά. Κι όμως είναι απλό και κατανοητό ένας προϋπολογισμός 2.500.000 € επαρκεί τόσο για να επισκευαστούν οι δρόμοι, που έχουν υποστεί ζημιές από τις θεομηνίες, όσο και για να αποκατασταθεί ολόκληρη η εσωτερική οδοποιία της πόλης του Αστακού.
Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι το μεγάλο αυτό έργο να ενταχθεί στο ΠΔΕ και στη συνέχεια να δημοπρατηθεί άμεσα και χωρίς καθυστερήσεις. Οπότε πως βιάστηκες να βγάλεις το συμπέρασμα, φίλε μου Λεωνίδα, ότι δημοπρατήσαμε χωρίς χρηματοδότηση;
(Είναι σίγουρο βέβαια ότι το κονδύλι μερικών δεκάδων χιλιάδων ευρώ, σε διάστημα μερικών μηνών, θα έλυνε το πρόβλημα σου. Και δεν θα λασπώνονται και τα δικά μας αυτοκίνητα. Αλλά όπως ελπίζω να καταλαβαίνεις σκοπός μας είναι να λύσουμε το πρόβλημα οριστικά κι όχι να κάνουμε μπαλώματα.)
Το γραφείο μου ήταν και θα είναι πάντοτε ανοιχτό προς τους δημότες, όπως παραδέχεσαι ότι ήταν και σε εσένα. Σε περιμένω, λοιπόν, όποτε θες να μου εξηγήσεις από κοντά για το «ύποπτο της χρονικής στιγμής» και γιατί δεν δημοσίευσες την καταγγελία σου αγαπητέ μου Λεωνίδα άμεσα, αλλά μετά από έξι (6) ολόκληρους μήνες, αφού έλαβες την απάντηση από το Δήμο Ι.Π. Μεσολογγίου στις 31/07/2018, αλλά και να σε κατατοπίσω γύρω από το θέμα διεξοδικότερα.
(Κι όταν με το καλό εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση και ξεκινήσει το έργο της ασφαλτόστρωσης, αν εσύ θεωρείς ότι αυτός ο δρόμος πρέπει να εξαιρεθεί από το έργο, σε περιμένω πάλι στο γραφείο μου να συνυπογράψουμε την αίτηση σου.)

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΛΙΒΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.