Έκοψε την πίτα του ο Αίας Αλυζίας.


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ακαδημία του ΑΙΑ ΑΛΥΖΙΑΣ την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019 στο μαγαζί του "ΑΓΑ" στην ΚΑΝΔΗΛΑ. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε οικογενειακό κλίμα, παρευρέθηκαν οι αθλητές της Ακαδημίας, ο προπονητής, οι γονείς και φίλοι της ακαδημίας.
Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δημήτρης Χαντάκιας και ο Γιώργος Λιάβας, δύο διεθνείς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που κατάγονται από την περιοχή μας (Κατούνα και Αρχοντοχώρι) και αγωνίζονται στο υψηλότερο επίπεδο με την φανέλα του Παναιτωλικού. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία, τους που έδωσε μεγάλη χαρά στους μικρούς αθλητές μας.
Παράλληλα ευχαριστούμε τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΛΙΟΤΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ, για την παροχή αναψυκτικών και γλυκισμάτων στα παιδιά.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.