Μνημείο αγωνιστών και πεσόντων ηρώων Βασιλοπουλιωτών.


Μνημείο αγωνιστών και πεσόντων ηρώων Βασιλοπουλιωτών δημιουργήθηκε στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας του χωριού, τον Άγιο Γεώργιο. Αφορά ήρωες των χρόνων 1821 - 1940.
Ήταν μια προσπάθεια που έγινε από ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και ήθελαν να τιμήσουν τους συμπατριώτες τους.
Όπως μας είπαν τα παιδιά που είχαν την πρωτοβουλία, η κίνηση τους αποτίει φόρο τιμής στους  ένδοξους νεκρούς του χωριού τους, είναι ενωτική και με πρόθεση έχει αφεθεί χώρος στη μαρμάρινη πλάκα, ώστε αν εκ παραδρομής κάποια ονόματα δεν μπήκαν, να μπορούν να προστεθούν ευχαρίστως αργότερα.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.