Καλό ταξίδι Μάκη...


Δεν είναι πλέον ανάμεσα μας ο αγαπητός μας συμπατριώτης από τον Μύτικα Μάκης Βουλιέρης. Η είδηση του ξαφνικού θανάτου του την Δευτέρα, βύθισε τον Μύτικα στη λύπη, για έναν καλό και πρόσχαρο άνθρωπο, που όλοι τον χαιρετούσαν καθημερινά όταν τον έβλεπαν να έχει έρθει Μύτικα.
Μόλις 58 χρονών, ένας άνθρωπος οικογενειάρχης, δραστήριος, πάντα με τα καλαμπούρια και τα πειράγματα του στα αθλητικά, υγιής και γενικά με περίσσια ζωντάνια, ξαφνικά δεν είναι ανάμεσα μας.
Η κηδεία του έγινε χτες Παρασκευή στην Αθήνα, με την οικογένεια του, τους συγγενείς και τους φίλους του να του λένε το ύστατο χαίρε.
Τα θερμά μας συλλυπητήρια προς τους οικείους του. Καλό ταξίδι Μάκη... ας είναι ελαφρύ το χώμα... θα μας λείψεις...

1 σχόλιο:

  1. Μάκη 35 χρόνια είχα να μάθω νέα σου και έμαθα σήμερα το χειρότερο καλό ταξίδι με καθαρούς ουρανούς τα θερμά μου συληπυτιρια και δύναμη στην οικογένεια σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.