Κατεβαίνει με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Πληροφορηθήκαμε με δελτίο τύπου, ότι ο δικός μας Φώτης Καρύδας θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές, στο Βόρειο Τομέα της Β' Αθήνας με το κόμμα της Ν.Δ.
Λέμε ο δικός μας, γιατί οι περισσότεροι στον Μύτικα τον γνωρίζουν και ο ίδιος έχει πολλούς φίλους στο χωριό, μιας και από μικρό παιδάκι έκανε τις καλοκαιρινές διακοπές του στον Μύτικα, μία συνήθεια που την τηρεί ανελλιπώς μέχρι σήμερα και έτσι κάθε Καλοκαίρι, τον έχουμε να παραθερίζει στον Μύτικα για αρκετές ημέρες, με την οικογένεια του στο Ξενοδοχείο του φίλου του Μίλτου Καραβία «MK Glaros». Επίσης την συνήθεια του αυτή την ενίσχυσε, προσθέτοντας τον Μύτικα και για τις διακοπές του το Πάσχα.
Η αγάπη του για το Μύτικα είναι γνωστή και φροντίζει να την αποδεικνύει και μέσα από το δημιούργημα του το touristorama.com, όπου προβάλλει τον Μύτικα ως ένα εξαίρετο τουριστικό προορισμό.
Προσωπικά του ευχόμαστε καλή επιτυχία, τον γνωρίζουμε, είμαστε συνομήλικοι, τα καλοκαίρια όταν ήταν μικρός και βρισκόταν στον Μύτικα ήμασταν γείτονες και μέσα από την καρδιά μας του ευχόμαστε να πετύχει τον στόχο του, κάτι για το οποίο είμαστε σίγουροι.
Είναι ικανότατος και η πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στη δημοσιογραφία και στο επιχειρήν το αποδεικνύει....

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
Αθήνα, 28/2/2019

Κατεβαίνει με τη ΝΔ ο δημοσιογράφος Φώτης Καρύδας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας. 

«Κλείδωσε» η υποψηφιότητα του δημοσιογράφου Φώτη Καρύδα με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθήνας.
Έπειτα από συνάντηση του δημοσιογράφου με τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στις 14.00 στα γραφεία του κόμματος στην Πειραιώς, οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητά του στις εθνικές εκλογές. Έτσι ο κ. Καρύδας θα διεκδικήσει την ψήφο στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.
Ο Φώτης Καρύδας προέρχεται από το Μητρώο Νέων Στελεχών, μιας καινοτόμου διαδικασίας που ενέταξε στη λειτουργία του κόμματος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 3.000 υποψήφιοι. 
Ο βόρειος τομέας της Β´ Αθήνας περιλαμβάνει τους Δήμους Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Βριλησσίων, Γαλατσίου, Ηρακλείου, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης - Πεύκης, Μεταμόρφωσης, Νέας Ιωνίας, Παπάγου - Χολαργού, Πεντέλης - Μελισσίων, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας, Φιλοθέης - Ψυχικού, Χαλανδρίου.

Βιογραφικό Φώτη Καρύδα.
Ο Φώτης Καρύδας γεννήθηκε το 1973 στο Ηράκλειο Αττικής. Ο πατέρας του καταγόταν από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας και η μητέρα του από το Πεταλίδι Μεσσηνίας.
Σπούδασε δημοσιογραφία γιατί ήθελε το επάγγελμά του πέρα από τα προς το ζην να του προσφέρει «τροφή» για σκέψη και εξέλιξη. Μόλις στα 22 του χρόνια έγινε πολεμικός ανταποκριτής στο Mega, καλύπτοντας τον πόλεμο στη Βοσνία, ενώ εργάστηκε στα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Mega Channel και στη συνέχεια του ANT1 κάνοντας πολλά αποκλειστικά ρεπορτάζ. Παράλληλα, υπήρξε κι ένας από τους νεότερους καθηγητές στη σχολή δημοσιογραφίας του σταθμού, διδάσκοντας δημοσιογραφία στο ίντερνετ και ελεύθερο ρεπορτάζ.
Το 2002 «εγκατέλειψε» το… ασφαλές περιβάλλον δύο εκ των μεγαλύτερων τηλεοπτικών σταθμών της χώρας και δημιούργησε μία από τις πρώτες start up εταιρίες το touristorama.com, μια από τις πρώτες τουριστικές πύλες στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία έως σήμερα. 
Ο Φώτης Καρύδας αρθρογραφεί συχνά στα κορυφαία ειδησεογραφικά media skai.gr, CNN, Πρώτο Θέμα, Huffington Post και Liberal.gr.
Επίσης, παρουσιάζει δύο τηλεοπτικές εκπομπές στο Alert Tv. Κάθε Δευτέρα στις 19:00 την εκπομπή «Brainstorming» με κοινωνικού ενδιαφέροντος θεματολογία και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα, την εκπομπή «Κοινή Λογική» η οποία καταπιάνεται με θέματα κοινωνικοπολιτικά και τρέχουσας επικαιρότητας. 
Το 2014 εξέδωσε μια ποιητική συλλογή με τίτλο «Ανθρωποσκιές». 
Χάρη στην αγάπη του για τον αθλητισμό, το 2012 γνώρισε την πολεμική τέχνη του Krav Maga και πλέον κατέχει το δίπλωμα εκπαιδευτή από την International Krav Maga Federation (IKMF).
Ζει στην Κηφισιά, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες. 

Social Media:
facebook: Φώτης Καρύδας - Fotis Karidas
Instagram: fotis_karydas
twitter: Fotis Karidas @fkaridas


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.