Ενημέρωση από τον Πρόεδρο του Α.Ο. Αλυζιακού κ. Λευτέρη Κατσαούνη.


Του κ. Λευτέρη Κατσαούνη.
Προέδρου Α.Ο. Αλυζιακού.

Η λήξη της αγωνιστικής περιόδου 2018 - 2019 βρίσκει την ομάδα του Αλυζιακού στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Γ΄ ομίλου της Β΄ κατηγορίας του πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ.Ν.Α. Γι΄ αυτό το αποτέλεσμα θέλω να συγχαρώ πρώτα τον προπονητή της ομάδας Αναστάσιο Χατζαρά.
Ο Τάτσης, όλο το διάστημα που είναι προπονητής του Αλυζιακού, κατέβαλε, αφιλοκερδώς, πολύ μεγάλη προσπάθεια από αγάπη στην ομάδα και στο χωριό του. Κατάφερε να κρατήσει τον Αλυζιακό σε πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Μάλιστα πέρυσι τερμάτισε πρωταθλητής και δύο φορές κατέκτησε τη δεύτερη θέση.
Μαζί είχαμε άριστη και αψεγάδιαστη συνεργασία από κάθε άποψη και θέλω προσωπικά να τον ευχαριστήσω γι΄ αυτό και για τη συνολική προσφορά του στην ομάδα μας.
Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους παίκτες της ομάδας. Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές μέσα στα γήπεδα και χαρίζουν επιτυχίες στην ομάδα. Εκτός όμως από το ότι είναι ταλαντούχοι αθλητές διακρίνονται και για το ήθος τους μέσα κι έξω από τα γήπεδα και είμαι περήφανος που συνεργάζομαι μαζί τους όλα αυτά τα χρόνια. 
Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη βοήθεια που πρόσφερε ο καθένας στον κοινό μας σκοπό και για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε. 
Επειδή στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές θα συμμετάσχω ενεργά και δε θέλω με κανέναν τρόπο να εμπλέξω την ομάδα σ΄ αυτή τη διαδικασία, αποφάσισα να αποχωρήσω προσωρινά από την Προεδρία του Σωματείου.
Θα παρακαλέσω τον Αντιπρόεδρο της ομάδας, Θοδωρή Λιβιτσάνη, τον οποίο εκτιμώ ιδιαίτερα και με τον οποίο είχαμε συνεχή και άριστη συνεργασία επί σειρά ετών, να οδηγήσει την ομάδα στους αγώνες κατάταξης play off που θα ακολουθήσουν, μεταξύ των δευτεραθλητριών ομάδων των τριών ομίλων της Β΄κατηγορίας.
Το καλοκαίρι, με ηρεμία, θα πάρουμε όλοι μαζί αποφάσεις για το μέλλον. Εγώ πάντως δηλώνω ότι θα είμαι πάντα κοντά στην ομάδα από όποια θέση κι αν βρίσκομαι.
Σας ευχαριστώ όλους για τις αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί μέσα κι έξω από τα γήπεδα.
Καλή συνέχεια!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ 

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ




1 σχόλιο:

  1. Αυτή η φωτογραφία πρέπει να μείνει στα πλάνα αρχείου. Κόουτς Τάτσης με το τσιγάρο στο στόμα. Θεός. Και τέλος. Μόνο στο ερασιτεχνικό είναι η πραγματική μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.