Δεύτερη θέση για την συμπατριώτισσα μας από την Κανδήλα Μαρία Λεκατσά και ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στο Ρίμινι της Ιταλίας.

Η Μαρία στο βάθρο της δεύτερης θέσης στο Πανευρωπαϊκό του Ρίμινι, με το ασημένιο μετάλλιο.
Δεύτερη θέση για την Μαρία Λεκατσά και ασημένιο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διοργανώνεται στο Ρίμινι της Ιταλίας.
Η Μαρία περσινή Πρωταθλήτρια Ευρώπης, έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης μετά από 5 αγώνες και ηττήθηκε από την Σλοβένα αντίπαλο της, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο.

Η Μαρία αγωνίστηκε σε όλο το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ουσιαστικά με ένα γόνατο, λόγο ρήξης χιαστού, αλλά αγωνίστηκε και έφτασε για ακόμη μια χρονιά στα μετάλλια και την δεύτερη θέση.
Το να φτάσει σε αυτό το Πανευρωπαϊκό στον τελικό με ένα γόνατο έμοιαζε κάτι ακατόρθωτο, αλλά η Μαρία έδειξε για ακόμη μια φορά πως συγκαταλέγεται στις κορυφαίες αθλήτριες, δείχνοντας ότι διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που σε καταξιώνουν στο χώρο.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συγχαρητήρια και από πλευράς μας στην Μαρία για την νέα μεγάλη διάκριση, στους γονείς της, στους προπονητές της και σε όλους όσους την στηρίζουν.
Σίγουρα η μεγαλύτερη αθλήτρια στην περιοχή της Αλυζίας και από άποψη διακρίσεων, αλλά κυρίως από άποψη διάρκειας. Η διάρκεια είναι αυτή που ξεχωρίζει τους μεγάλους αθλητές. Απλά περήφανοι για την συμπατριώτισσα μας.....

3 σχόλια:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.