16ο Touramical: Κλασικά αυτοκίνητα αντίκες κατέκλυσαν τον Μύτικα.


Φωτογραφίες: κα Βάσω Παππά.

Αυτό για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει πριν από ημέρες, έγινε στον Μύτικα. Δεκάδες μοναδικά αμάξια αντίκες πλημμύρισαν τον Μύτικα, προερχόμενες από το Βέλγιο μέσω της εταιρείας που διοργανώνει το ταξίδι αυτό στην Ελλάδα και ονομάζεται Touramical.
Στάση λοιπόν στον Μύτικα, με τον μώλο της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, να γεμίζει με πανέμορφα αμάξια αντίκες. Το ίδιο θα συμβεί και στις 16, 17 και 18 Μαΐου.
Οι άνθρωποι της Touramical, γραφείο παγκοσμίου τουρισμού, επέλεξαν τον Μύτικα για στάση και φαγητό στην ψαροταβέρνα ΜΟΥΡΑΓΙΟ.
Στην αναζήτηση τους για στάση, ενθουσιάστηκαν με το πανέμορφο γραφικό χωριό μας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και το καταπράσινο νησί Κάλαμος και θέλησαν να το γνωρίσουν σε 550 νέους επισκέπτες, με διάθεση να διοργανώσουν και μελλοντικά ανάλογες δράσεις.
Σημαντική προβολή και διαφήμιση για τον Μύτικα, προστιθέμενη αξία που εξαργυρώνεις στο μέλλον, βάζοντας υποψηφιότητα για να γίνεις συχνός δέκτης τέτοιων event.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Βάσω Παππά για την ευγενική παραχώρηση των φωτογραφιών.





























0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.