Ο Πρόεδρος και το νέο τοπικό συμβούλιο του Μύτικα. Η δική μας επώνυμη γνώμη.


Εκλέχτηκε ο Πρόεδρος και το τοπικό συμβούλιο του Μύτικα. Νικητής με συντριπτικό ποσοστό τοπικός συνδυασμός των εκλογών της περασμένης Κυριακής, ήταν ο συνδυασμός «Ο Μύτικας της καρδιάς μας, με δύναμη ελπίδας», ο οποίος εξ αρχής δήλωσε καθαρά και χωρίς περιστροφές, ότι έχει αναφορά και δίνει στήριξη στον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
Ο συνδυασμός εξέλεξε τρία μέλη στο νέο τοπικό συμβούλιο και φυσικά τον Πρόεδρο. Επίσης δύο μέλη του τοπικού συμβουλίου εκλέχτηκαν από τον τοπικό συνδυασμό «Μαζί για τον Μύτικα».
Έτσι το νέο τοπικό συμβούλιο του Μύτικα είναι:
Πρόεδρος: Δημήτρης Φάρρος. Μέλη: Ρούλα Αποστολάκη, Κώστας Τζάλας, Δημήτρης Παπανικόλας και Μαρία Σαμαντά.
Τα μέλη του νέου τοπικού συμβουλίου αναλαμβάνουν την μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπήσουν τον Μύτικα και τους κατοίκους του για τα επόμενα 4 χρόνια και να δρομολογήσουν λύσεις για τα μικρά και μεγάλα προβλήματα του Μύτικα, τιμώντας την ψήφο και την εμπιστοσύνη των πολιτών του Μύτικα.
Ο Κλεισθένης έχει αναβαθμίσει τα τοπικά συμβούλια. Υπάρχει χρηματοδότηση που αποφασίζεται από το Δημοτικό Συμβούλιο, δικός τους Προϋπολογισμός και πολλές άλλες αρμοδιότητες που δίνουν σημαντικό ρόλο.
Η προσωπική μας επώνυμη γνώμη είναι, ότι θα θέλαμε να δούμε ένα τοπικό συμβούλιο ενωμένο σαν μία γροθιά, διεκδικητικό προς τον εκάστοτε Δήμαρχο, που θα θέτει θαρρετά τα θέματα, που θα βάζει τους κατοίκους του Μύτικα συμμέτοχους και στα μικρά και στα μεγάλα προβλήματα του Μύτικα κάνοντας κάθε χρόνο την Γενική Συνέλευση που προβλέπεται εκ του νόμου, που θα καλεί σε έκτακτες συναντήσεις - ενημερώσεις τους κατοίκους όταν προκύπτουν έκτακτα θέματα, που θα ζητά τον λόγο και θα απαιτεί εξηγήσεις, όταν παράδειγμα κόβονται εντάλματα πληρωμής στο λιμάνι του Μύτικα, που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικό έργο και που γενικά δεν θα αφήνει τα πέσει κάτω τίποτα σε σχέση με θέματα του Μύτικα.
Ένα τοπικό συμβούλιο που ο εκάστοτε Δήμαρχος θα το λογαριάζει και θα το υπολογίζει, με ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΦΩΝΗ και όχι δανεική και πιστεύουμε, γνωρίζοντας όλα τα πρόσωπα που εκλέχθηκαν, ότι αυτό θα συμβεί σίγουρα.
Τα συγχαρητήρια μας στον Δημήτρη, την Ρούλα, τον Κώστα, στον Δημήτρη και στην Μαρία και τους ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας καλή δύναμη, καλή επιτυχία και καλό έργο για τον Μύτικα της καρδιάς μας......

10 σχόλια:

  1. Αν αυτό το συγκεκριμένο συμβούλιο δεν κάνει έργο, θα είναι για τη θάλασσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πανε καλα γιατι ξερουν τι θα πει ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Σε αντιθεση με τον Τσιπρα και το Μητσοτακη
    κι αλλους πολλους που με το ψεμα κανουν καριερες
    με χοντρη κονομα.Επαγγελμα; ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ.
    Για να μη ξεφυγουμε αλλο απο το κυριως θεμα.
    Ο Μυτικας βρηκε τα ατομα που το φετινο καλοκαιρι
    θα τον απογειωσουν.
    Σ αυτη την ομαδα επρεπε να ειναι και η Χαϊδω.
    ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εδώ φίλτατε έκανες τζακ ποτ. Το συγκεκριμένο συμβούλιο αναλαμβάνει από 1 Σεπτέμβρη. Θα πρέπει να δραστηριοποιηθεί νωρίτερα και να απειλήσει ακόμα και με μηνύσεις την απερχόμενη τοπική αρχή αν εγκαταλείψει το χωριό. Ο συγχωριανός μας προχθές ανάρτησε φωτογραφίες με μπάζα και σκουπίδια βουνό κάτω στο λιμάνι. Και με το Μύτικα να δέχεται ήδη τούς πρώτους επισκέπτες. Ντροπή. Αυτά πρέπει να φύγουν από κεί ΧΘΕΣ. Παίδες παίξτε φουλ επίθεση και μη μασάτε. Είμαστε μαζί σας.

      Διαγραφή
  4. Ο πήχυς του συγκεκριμένου συμβουλίου δεν είναι το να τα πάει πολύ καλύτερα από το προηγούμενο. Είναι πολύ υψηλότερος. Και από τη στιγμή που υπάρχει διάθεση και πρόθεση για ουσιαστική συνεργασία (και όχι για πολιτική) από τούς περισσότερους θα είναι αμαρτία να πάνε χαμένα 4 χρόνια. Και αυτή τη φορά τα ψέματα τελειώνουν. Θα πρέπει να λογοδοτούν και οι αντιρρησίες. Το καλό του χωριού είναι καλό του χωριού. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγχαρητηρια και καλη επιτυχια και δυναμη!

    Κατοικος Καστου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καραγιαννης θοδωρης αρχοντοχωρι28 Μαΐου 2019 στις 4:45 μ.μ.

    συνχαρητηρια παιδια……..ανεμος ελπιδας φυσηξε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια σε αυτή την υπέροχη ομάδα. Πραγματικά τα συγκεκριμένα άτομα, ενωμένα σαν μια γροθιά θα λύσουν όλα τα πιθανά προβλήματα του χωριού μας και θα το αναδείξουν. Έφτασε η στιγμή ο Μυτικας να γίνει από τους πιο όμορφους καλοκαιρινός προορισμούς (γιατί όχι και χειμερινούς).. Συγχαρητήρια και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγχαρητήρια σε όλους για την εκλογή τους. Εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι. Πολύ μικρό. εύχομαι κάθε επιτυχία αλλά για να συμβεί αυτό απαιτείται τρέξιμο, διορατικότητα και θέληση για να ξεφύγει ο καθείς από τις αγκυλώσεις του και να οσμιστεί τις πραγματικές ανάγκες, να σπάσει αυγά, να αντιπαρατεθεί ακόμη και με ψηφοφόρους του (αυτό και αν είναι δύσκολο) και διάφορα άλλα τέτοια ωραία. Ιδού η Ρόδος, Ιδού και το πήδημα. Τα λέμε σε 4 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για να "σπάσουν αυγά " πρέπει να γκρινιάξεις με πολλούς και πολλά και με πολιτικά κόμματα-κομματάρχες και τοπάρχες
    Ίδωμεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.