Οι Φυτείες έδειξαν αυριανό Δήμαρχο τον γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη. Η νίκη θα είναι μεγάλη.


Αστακός 23.5.2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Την κεντρική του προεκλογική ομιλία στις Φυτείες πραγματοποίησε την Τετάρτη 23 Μαΐου στις 08:30 το απόγευμα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξηρομέρου γιατρός Γιάννης Τριανταφυλλάκης.
Παρουσία υποψηφίων του συνδυασμού του και υποψηφίων τοπικών ψηφοδελτίων που στηρίζουν τον συνδυασμό του και το πρόσωπο του, αναφέρθηκε σε σημεία του προγράμματος της παράταξης του, που αφορούν την νέα νοοτροπία και φιλοσοφία που πρέπει να περάσει στην λειτουργία του Δήμου Ξηρομέρου, ώστε αυτός να καταστεί αποτελεσματικός και χρήσιμος για όλους τους πολίτες και ταυτόχρονα για να σταματήσουν διαπαντός κάποια δυσάρεστα φαινόμενα.
Επίσης έκανε εκτενή αναφορά σε θέματα της Δ.Ε Φυτειών, με προεξάρχον το θέμα της εγκατάστασης μονάδων βιορευστών στην περιοχή. Μίλησε για συγκεκριμένες ευθύνες και παραλήψεις και κορκοδείλια δάκρυα, αλλά όπως τόνισε τώρα προέχει να αποτρέψουμε το μεγάλο κακό που πάει να γίνει και δεν υπάρχει καιρός και διάθεση για απόδοση ευθυνών τώρα. «Τώρα έχουμε αγώνα να αποτρέψουμε την δυσάρεστη αυτή εξέλιξη», ανάφερε χαρακτηριστικά.
Εξέφρασε καθαρά, με σαφήνεια και σε όλους τους τόνους την θέση του συνδυασμού του, λέγοντας: «Σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν θα επιτρέψουμε να συμβεί αυτό το έγκλημα, να παραδοθεί η περιοχή σε συμφέροντα. Μονάδες καύσης βιορευστών στην ενδοχώρα του Δήμου Ξηρομέρου, με εμάς σαν επόμενη δημοτική αρχή δεν πρόκειται να υπάρξουν, να το ξεχάσουν, θα μας βρουν απέναντι και τώρα και πάντα».
Με το τέλος της ομιλίας του παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της Δ.Ε. Φυτειών και όλοι καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους, που τους έδωσαν εντολή ως επόμενη δημοτική αρχή και αυριανός Δήμαρχος, να τα αλλάξουν όλα στον Δήμο Ξηρομέρου.



















































1 σχόλιο:

  1. Τελικα προγραμμα σε ηλεκτρονικη μορφη μονο ο Τριανταφυλλακης εχει. Οι αλλοι δεν ειδα τιποτα
    Εμεις που ειμαστε ετεροδημοτες πως και δεν μπορουμε να ακουσουμε ομιλιες πως θα ξερουμε γραπτως τι εχουν δεσμευτει?????
    Μονο ο Τριανταφυλλακης ανταποκριθηκε σε αυτο??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.