Αναλυτικά η σταυροδοσία των συνδυασμών στον Δήμο Ξηρομέρου.Σας παρουσιάζουμε αναλυτικά με την βοήθεια του Excel, την σταυροδοσία όλων των υποψηφίων των συνδυασμών στον Δήμο Ξηρομέρου.
Σας επισημαίνουμε ότι από τα αρχεία Excel λείπει ένα κομμάτι του Βάρνακα για τον συνδυασμό του κ. Γαλούνη, που ο δικαστικός ξέχασε να συμπληρώσει.
Ευχαριστούμε πολύ τους υπαλλήλους του Δήμου Ξηρομέρου, που με εθελοντική εργασία και χωρίς να είναι υποχρέωση τους, δημιούργησαν τα συγκεκριμένα αρχεία Excel, προς ενημέρωση των συνδυασμών και των πολιτών.

Η σταυροδοσία αναλυτικά:
  • Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Γιάννη Τριανταφυλλάκη.
  • Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Ερωτόκριτου Γαλούνη.
  • Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Παναγιώτη Στάικου.
  • Δείτε εδώ τους σταυρούς στον συνδυασμό του Δημήτρη Κομπλίτση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.