Από εφέτος το πρώην εστιατόριο ΓΛΑΡΟΣ στον Μύτικα, δουλεύει μόνο με φαγητό πακέτο.


Από φέτος το πρώην εστιατόριο ΓΛΑΡΟΣ, ακολουθώντας τα θέλω των καιρών, προσφέρει σε πακέτο εκλεκτά προϊόντα κρέατος, όπως επώνυμο νωπό κοτόπουλο σούβλας, κοντοσούβλι, κλέφτικο, φτερούγες κοτόπουλου σούβλας, τρυφερά σουβλάκια χοιρινού, εγχώριο κεμπάπ και λουκάνικο, πατάτες τηγανητές και συνοδευτικά οπό κέτσαπ, μουστάρδα, μαγιονέζα κ.ά.
Τα προϊόντα μας προσφέρονται σε συσκευασία και δύνανται να καταναλωθούν στα τραπεζοκαθίσματα του καταστήματος.
Ελάτε να μας συγκρίνετε....


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.