Για τα δίκυκλα που αναστατώνουν σε ώρες κοινής ησυχίας τον Μύτικα.


Του κ. Μιλτιάδη Καραβία.

Με το καλοκαίρι να έχει ξεκινήσει τους επαγγελματίες να ετοιμάζονται να υποδεχτούν τους παραθεριστάς, οι φορείς πιστεύω και αυτοί θα εργαστούν για ότι καλό μπορέσουν, παρά τα πολιτικά συμβαίνοντα.
Όλα αυτά ακυρώνονται από ενέργειες, σποραδικές παλαιότερα, αλλά καθημερινές πλέον στον Μύτικα, από μικρή (;) ομάδα ανηλίκων ανάγωγων και απαίδευτων, χωρίς ίχνος φόβου και αντιλήψεως περί συμπεριφοράς μέσα στο κοινωνικό σύνολο, έστω κατ' ελάχιστον, διότι όλοι ήμασταν κάποτε μικροί. Αναιδώς με μικρά δίκυκλα παραποιημένα, θορυβώδη, στερούμενα κάθε νομιμότητος, αναστατώσουν καθημερινά τον Μύτικα, ορμώμενοι οπό γειτονικά χωριά.
Επειδή πρόκειται περί ανηλίκων, το βάρος της ευθύνης ανήκει στους γονείς, οι οποίοι άκουσον άκουσον δεν μπορούν να νουθετήσουν τα 14χρονα.
Μεγάλωσα τρία παιδιά και αυτό δεν το ανέχομαι. Ας αναλογιστούν τα θύματα νέων στην περιοχή κάθε τόσο. Θεωρώ ότι η συνέχιση του φαινομένου, παρά τις αντιδράσεις πολλών κατοίκων, η ευθύνη βαραίνει τους ευσυνείδητους γονείς.
Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, δέχθηκα έντονες διαμαρτυρίες από πελάτες μου για ακραία γεγονότα θορύβων, σε βαθμό που θα σκεφθούν αν θα έλθουν άλλη φορά.
Τα γράφω αυτά 1.30 νυκτερινή, με κλεισμένο τον δρόμο, να περνούν μπροστά μου επιδεικτικά. Επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου, προασπιζόμενος την εργασίαν μου έναντι ευσυνειδήτων γονέων και μη φειδόμενος οιουδήποτε επαγγελματικού κόστους λέγω: Κύριοι μαζέψτε τα παιδιά σας.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Έχει ζητηθεί και ενεργοποιηθεί η δυνατότητα δημοσίευσης μόνο επώνυμων σχολίων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.