Κρίσιμη Γενική Συνέλευση στον Αλυζιακό Α.Ο. Μύτικα. Θα συζητηθεί θέμα συνένωσης με τον Α.Ο. Κανδήλας.

Φωτογραφία αρχείου από αγώνα μεταξύ του Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα και του Α.Ο. Κανδήλας το 2018.
ΑΛΥΖΙΑΚΟΣ Α.Ο. ΜΥΤΙΚΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Γενικής Συνέλευσης μελών του Σωματείου

Καλούνται τα μέλη και οι φίλοι του Αλυζιακού Μύτικα, σε Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 στις 9:30 το πρωί.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια μέρα και στον ίδιο χώρο στις 10:30 το πρωί.
Θα γίνει διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Διοίκησης του Σωματείου. Θα συζητηθούν επίσης και θα παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν:
1. Όλες τις τρέχουσες δραστηριότητες και υποχρεώσεις της ομάδας.
2. Την πρόταση για συνένωση των Σωματείων Αλυζιακός Μύτικα και Α.Ο. Κανδήλας.
Λόγω της σοβαρότητας των αποφάσεων που θα ληφθούν, καλούνται να παρευρίσκονται και να συμμετάσχουν με προτάσεις, αντιπροσωπεία των ποδοσφαιριστών του Αλυζιακού καθώς και οι λοιποί σύλλογοι και φορείς του Μύτικα.

Από τη Διοίκηση του Σωματείου

9 σχόλια:

  1. Και με ποιον θα βριζομαστε ρε παιδιά; Ευρωπαϊκή Ένωση θα γίνουμε. Άσε να ρίχνουμε τα μπινελικια μας και μετά να πίνουμε μπύρες παρέα. Τι το χαλάτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φιλε 10:50.
    Το σχολιο σου το εκλαμβανω ως χιουμορ
    και οχι ως ελλειψη σοβαροτητας.
    Μακαρι να γινοταν αυτη η συνενωση των
    δυο ομαδων,για πολλους λογους.
    Τωρα δεν ειναι η ωρα των λογων αλλα των εργων.
    Θα κερδισουν και τα δυο χωρια πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρώτο και κυριότερο κοινωνικό όφελος θα είναι η αρχή εξάλειψης και δια παντός στην συνέχεια, μειοψηφικού ευτυχώς, τοπικισμού

      Διαγραφή
    2. Ο μειοψηφικος τοπικισμός ούτε θα εξαλειφθεί ποτέ ούτε είναι και σοβαρό επιχείρημα συνένωσης των δύο ομάδων.

      Διαγραφή
    3. Η άποψη σου είναι σεβαστή.
      αναφέρθηκα σε μια, αρχική προσπάθεια εξάλειψης του τοπικισμού
      τοπικισμος που φρενάρει την εξέλιξη και την κοινωνική πρόοδο.

      Διαγραφή
    4. Αν παρακολουθήσεις τις παρέες θα δείς πως είναι πολύ μικτές. Οι παρέες και οι φιλίες είναι πολύ ισχυρές και πολύ δυνατές. Μεταξύ μικρών και μεγάλων. Τα περί τοπικισμού που λές δεν υπάρχουν. Και αν βρεθείτε και σε παρέες πιτσιρικάδων θα διαπιστώσετε και το γέλιο που πέφτει διακωμωδώντας ο ένας το χωριό του άλλου. Τώρα μερικοί θα συνεχίσουν να συμπεριφέρονται έτσι, εκατέρωθεν, αλλά όπως είπα και πριν, αυτό δεν αποτελεί σοβαρό λόγο εξάλειψης του τοπικισμού. Και επειδή ανοίξαμε και ωραία και πολιτισμένη κουβέντα, εσύ συμφωνείς με αυτό το κατεπείγον της πρόσκλησης; Εγώ όχι. Η παραμικρή κοινωνική διαβούλευση δεν έχει γίνει. Αναμεταξυ ντων, που έλεγε και ο συγχωρεμενος ο τζιμακος. Έτσι πάρθηκε η απόφαση της συνέλευσης. Αναμεταξυντων.

      Διαγραφή
    5. ας δοθεί αρκετός χρόνος και ότι πει κυρίως η ενιαία νεολαία
      της περιοχής

      Διαγραφή
  3. Ναι, θα ανέβουμε στη γ εθνική

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα, κάποια επιχορήγηση, για τη συγχώνευση ομάδων που βρίσκονται στα 5 χιλιόμετρα; Η ομάδα πρέπει να είναι σε επίπεδο δήμου. Η συγχώνευση πρέπει να είναι γενική. Με τις τοπικές να είναι δορυφόροι ενίσχυσης της κεντρικής ομάδας. Γιατί δεν έχει γίνει ανάλογη πρόταση στο Αρχοντοχώρι; Βαρνακας δεν γνωρίζω αν έχει ομάδα. Τι κωλοφουρτουνα είναι αυτή; Για τη Δευτέρα; Με επανάληψη μετά από μια ώρα; Και γιατί δεν γίνεται πιο αργά που θα είναι περισσότεροι να πουν τη γνώμη τους; Και πρωί πρωί; 9.30. ωραία. Θα τα παρατήσω όλα πρωί πρωί να έρθω για τον αλυζιακο. Ρε παιδιά, λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει. Είστε αλλού γι αλλού. Και αν πιστεύετε ότι είναι σοβαρή όλη αυτή η διοργάνωση της συζήτησης, και του κατεπείγοντος με την οποία συγκαλείται, ε ναι ρε φίλε, μιλάω σοβαρά όταν λέω ότι θέλω να τσακωνόμαστε στα ντέρμπι με την Κανδήλα και μετά να πίνουμε μπύρες. Είναι πολύ πιο σοβαρή θέση από τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η κουβέντα αυτή. Μιλάμε για καραγκιοζιλικια. Διαφωνείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.