Πρόβλημα παρατηρείται σήμερα με την πίεση στο νερό στον Μύτικα.


Από τις 10 το πρωί σήμερα παρατηρείται πρόβλημα στην πίεση του νερού του Μύτικα, τέτοιο ώστε στον πρώτο και στο δεύτερο όροφο να έρχεται πολύ λίγο νερό.
Το πρόβλημα παρουσιάστηκε σήμερα και σας ενημερώνουμε ότι με αυτά που φροντίσαμε να μάθουμε ότι το θέμα έχει ως εξής:
Σήμερα το πρωί βγήκε η μία από τις δύο αντλίες στα Σαμάρια, η οποία ήταν εκτός εδώ και 5 μήνες (σπασμένα ρουλεμάν) και κανείς δεν νοιαζόταν να πάει να την βγάλει και να την επισκευάσει τόσο καιρό.
Επίσης, επειδή η έτερη αντλία είχε επιβαρυνθεί τόσο καιρό που δούλευε μόνη της, την ρύθμισαν με χαμηλότερη πίεση ώστε να την προστατέψουν και αυτή είναι η αιτία της μειωμένης πίεσης στο νερό του Μύτικα σήμερα.
Μόλις διαπιστώθηκε ότι η πίεση αυτή δεν επαρκεί για τον Μύτικα, μαθαίνουμε ότι αυτή την στιγμή θα της ανεβάσουν πάλι την πίεση, ώστε ο Μύτικας πολύ σύντομα να έχει και πάλι νερό με σωστή πίεση. Καμία βλάβη λοιπόν δεν υφίσταται.
Θέλουμε όμως να συμπληρώσουμε, παραθέτοντας επιγραμματικά και κάποιες άλλες σκέψεις μας:
1. Το θέμα σήμερα δημιουργήθηκε και αυθημερόν το κοινοποιούμε, ενώ το θέμα του νερού μέσα στον Αύγουστο, με τον Μύτικα γεμάτο επισκέπτες το κοινοποιήσαμε μετά από 4 ημέρες. Αυτό για να μην σκούζουν κάποιοι δεξιά και αριστερά για αλληλοκαλύψεις και για ιστορίες για αγρίους και εκτίθενται.
2. Η δημοσιοποίηση τέτοιου είδους προβλημάτων δεν στρέφεται κατά της εκάστοτε δημοτικής αρχής, ούτε πολύ περισσότερο κατά κάποιων προσώπων, όπως με το φτωχό τους το μυαλό θεωρούσαν κάποιοι 5 χρόνια τώρα και κατέβαζαν πλερέζες στα μούτρα τους. Γι αυτό και εμείς θα συνεχίσουμε να αναδεικνύομαι τα προβλήματα όπως και πριν και θα διεκδικούμε λύσεις, γιατί δεν χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν. Η ανάδειξη των προβλημάτων του χωριού συνεισφέρει στην διεκδίκηση των λύσεων προς την εκάστοτε δημοτική αρχή. Κάποιοι αυτό δεν το κατάλαβαν ποτέ.
3. Υπάρχει μία σοφή φράση η οποία λέει: «Εζυγίσθεις, εμετρήθεις και εβρέθης ελλιπής». Σε ένα Καλοκαίρι που ο Μύτικας, αλλά και όλος ο Δήμος Ξηρομέρου, ήταν αφημένος στην τύχη του από την τέως δημοτική αρχή και τους τοπικούς της εκπροσώπους στα θέματα της καθημερινότητας και μάλιστα αυτό μας ανακοινώθηκε κιόλας ως τελεσίγραφο στο Πνευματικό Κέντρο Μύτικα, θέλει περίσσιο θράσος να βγαίνεις και να κουνάς το δάχτυλο. Περίσσιο και απύθμενο....
Αυτά τα ολίγα και αν χρειαστεί θα επανέλθουμε.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.