Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά. Παρόν και ο Δήμος Ξηρομέρου.


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.

Κοντά στις δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που επί διήμερο έδωσαν μάχη με τις φλόγες βρέθηκε σήμερα Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019 η Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά.
Η άμεση επέμβαση και ο συντονισμός των δυνάμεων είχε σαν αποτέλεσμα να τεθεί υπό μερικό έλεγχο (ελέγχεται περιμετρικά) η φωτιά που ξέσπασε σήμερα στον συνοικισμό Πηγάδια της Τοπικής Κοινότητας Στρογγυλοβουνίου του Δήμου Ξηρομέρου.
Επίσης, υπό πλήρη έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019 στην Τοπική Κοινότητα Σκουτεσιάδας του Δήμου Αγρινίου, όπου εκτός των άλλων, οι προσπάθειες επικεντρώθηκαν ώστε να προστατευθεί και η Ιερά Μονή Λυκουρίσσης.
Ο μηχανολογικός εξοπλισμός της Περιφερειακής Ενότητας τέθηκε στη διάθεση της Πυροσβεστικής, ενώ σε διαρκή ετοιμότητα βρίσκεται το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας έχοντας ως προτεραιότητα την προστασία της ανθρώπινης ζωής και της περιουσίας των πολιτών.
Εκτός από την Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας Μαρία Σαλμά, επί τόπου βρέθηκαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Λαϊνάς, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας Γιάννης Τέγας και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Χριστόφορος Μπόκας.






0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.