Ενημέρωση σχετικά με το πρόβλημα στην ύδρευση του Αστακού.


Πηγή: http://www.dimosxiromerou.gr

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Αστακού, ότι από το πρωί παρουσιάστηκαν πολλαπλές και σοβαρές βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης του εξωτερικού κεντρικού αγωγού του Αστακού. Επεμβήκαμε και έχουμε προχωρήσει στην επισκευή τους και έχει μείνει άλλη μία πολύ σοβαρότερη βλάβη σε πολύ δύσκολο σημείο, την οποία θα επισκευάσουμε αύριο έως νωρίς το πρωί, ώστε να υπάρχει νερό κανονικά στον Αστακό.
Αντιλαμβανόμαστε το μεγάλο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στον Αστακό, πριν έξι μέρες παραλάβαμε την διοίκηση του Δήμου και εργαζόμαστε για την γρήγορη αποκατάσταση των βλαβών, ζητώντας την κατανόηση σας.

Ο Αντιδήμαρχος

Κώστας Λαϊνάς

2 σχόλια:

  1. παρατημενο δικτυο 5 χρονια
    η νεα δημοτικη αρχη εχει 1 με 1,5 χρονο να βελτιωσει την κατασταση

    Οσοι κραζουν τη σημερινη δημοτικη αρχη για το νερο στον αστακο που πριν λιγες μερες ανελαβε στερουνται λογικης
    Αν μαλιστα κραζουν και επιχαιρουν οι τεως αυτοι αποτυχανε και καλυτερα να μασανε οπως ξερουν παρα να μιλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητό ΜΥΚΙΚΑΣPRESS
    Προφανώς ο προηγούμενος σχολιαστής ‘’ με βάζει σε σκέψεις ποιος μπορεί να είναι’’ αναφέρετε σε σχόλια σε άλλο Blog.
    Ασφαλώς είναι άνευ σοβαρού σχολιασμού , το να μέμφεται κανείς την νέα δημοτική αρχή για το πρόβλημα που παρουσιάστηκε με την ζημιά στον αγωγό ύδρευσης του Αστακού .
    Όμως υπάρχει κάτι πιο σοβαρό , το οποίο θα πρέπει να δούμε και ασφαλώς θα το δούμε αφού εγώ θα το θέσω στο πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο , αυτό της καταλληλότητας προς πόση των νερών του Δήμου , γιατί δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι , οι οποίοι εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου έχτισαν πολιτικές καριέρες σπέρνοντας τον πανικό σε πολίτες και δυσφημώντας τον Δήμο μας.
    Εγώ ξέρω πως το 2006 είχα υποσχεθεί πως αν θα εκλεγόμουν , όπως και έγινε , ότι δεν θα έλειπε ούτε μια μέρα νερό από τον Αστακό , πράγμα το οποίο έγινε από την πρώτη ημέρα που παρέλαβα , γιατί και πριν από εμένα τα ίδια συνέβαιναν με τώρα , μέχρι την τελευταία .
    Μα θα ρωτήσει κάθε καλόπιστος, πως γίνεται αυτό ;
    Αυτό θα το ,πω αν και τον ερχόμενο Ιούλιο και Αύγουστο θα ξεμένει από νερό για ημέρες , γιατί τότε θα είναι αποκλειστική ευθύνη της νέας δημοτικής αρχής .
    Γι αυτό δεν επιτρέπετε ούτε ημέρα χαμένη ,γιατί τότε δεν θα υπάρχουν δικαιολογίες
    Μέχρι τότε υπομονήν έχομε , ελπίζομεν και υγείαν.
    Παναγιώτης Στάικος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.