Ο συμπατριώτης μας Πάνος Παπαδόπουλος παραμένει Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου.


Την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, βγήκε από το Υπουργείο Υγείας το ΦΕΚ με την προκήρυξη των θέσεων Διοικητών για τα Νοσοκομεία της χώρας. Στο ΦΕΚ δεν συμπεριλαμβάνεται το νοσοκομείο Μεσολογγίου, με Διοικητή επί 2,5 χρόνια, τον συμπατριώτη μας από τον Μύτικα Πάνο Παπαδόπουλο.
Έτσι, παρά του ότι μιλάμε για ένα προβεβλημένο στέλεχος του τοπικού ΣΥ.ΡΙΖ.Α, φαίνεται ότι στην νέα ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, αναγνωρίζουν ότι επί της θητείας του Πάνου Παπαδόπουλου, έχει γίνει σημαντικό έργο στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, ότι βελτίωσε την λειτουργία του Νοσοκομείου και ότι ο Διοικητής έχει την έξωθεν καλή μαρτυρία και γενική ως επί των πλείστων αποδοχή, γι αυτό και θα παραμείνει στην θέση του τουλάχιστον έως τον Απρίλιο του 2020 και εκεί θα δούμε ποιες θα είναι οι αποφάσεις.
Εμείς του ευχόμαστε καλή συνέχεια και καλό έργο στον σημαντικό τομέα που υπηρετεί.

15 σχόλια:

  1. Θα καταφέρουμε κάποτε ως χώρα η πολιτεία να έχουμε σταθερή δημόσια διοίκηση, σταθερό εξεταστικό σύστημα εισαγωγής στα πανεπιστήμια και σταθερό εκλογικό σύστημα ? ή
    θα αλλάζουν όλα αυτά όταν και κάθε φορά αλλάζουν οι κυβερνήσεις που εμείς όλοι εκλέγουμε να μας κυβερνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπάρχει και ο αντίλογος αγαπητό MYTIKASPRESS , που δεν έχει να κάνει με το πρόσωπο του κ. Παπαδόπουλου , αλλά με το ΗΘΙΚΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ που πρέσβευε ( πλέον δεν υπάρχει...) η Αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ. Παλιότερα με το που άλλαζε η κυβέρνηση , αυτόματα σε 10-15 μέρες το πολύ ΟΛΟΙ οι διοικητές Οργανισμών παραιτούνταν , διότι δεν μπορούσε να γίνει αποδεκτό ένας αριστερός να υλοποιεί πολιτική δεξιάς κυβέρνησης . Αυτό έπρεπε να γίνει και τώρα . Να έχουν παραιτηθεί ΟΛΟΙ οι διοικητές Οργανισμών , γιατί οι θέσεις είναι πολιτικές κι όχι υπαλληλικές - διοικητικές ( π.χ διευθυντής σε Σχολείο ή Νοσοκομείο ή υπ. Εσωτερικών ή Δήμο Πατρών κλπ) . Και αν δεν το πιστεύετε αυτό , λόγω μικρής ηλικίας σας, ρωτήστε μεγαλύτερους και θα σας το επιβεβαιώσουν. Η ανάρτηση μου γίνεται για να μαθαίνει η νεολαία και να θυμούνται οι παλιοί και ελπίζω να δημοσιευθεί.
    Ν.ΚΟΝΤΑΞΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για καντο πιο λιανα πατριωτη 12:11
    Επρεπε κανονικα να παραιτηθει ο Δημαρχος Πατρεων που
    ειναι κομμουνιστης;
    Πιστευω οτι θα ηταν πιο καλα τα πραγματα σε πολλους
    τομεις ΑΝ σε θεσεις σημαντικες ηταν ΜΟΝΙΜΑ κομμουνιστες.
    Ειδαμε τοσα χρονια και ολους τους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αγαπητέ 11.58μμ διαβάστε καλύτερα τι γράφω. ο κ. Δήμαρχος Πατραίων είναι εκλεγμένος απ τον λαό και η θητεία του λήγει μετα απο 4 έτη. Μην μπερδεύετε τα πράγματα. Ν.Κονταξής

      Διαγραφή
  4. Μπορειτε να μου δειξετε μια χωρα οπου κυβερνησαν κομμουνιστες η αριστεροι τυπου συριζα κσι αυτη η χωρα να προοδευσε; μια μονο θελω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μας αρέσει να δείχνουμε με το δάκτυλο

      Διαγραφή
    2. Δείτε μια Πόλη... Την Πάτρα... Που αναδείχθηκε μέσω του δημάρχου της και των κινήσεων του

      Διαγραφή
    3. Ψύλλους στ'άχυρα ψάχνεις...

      Διαγραφή
    4. Δε δουλευει ο κομμουνισμος, για αυτο και χωρες οπως η Αμερικη επεμβαινε σε καθε χωρα οπου ειχε ή προσπαθουσε να αποκτησει σοσιαλισμο. Βιετναμ, Χιλη, Κορεα κλπ κλπ. Για πες μας εσυ μια χωρα οπου οι δυναμεις της Δυσης εχουν αφησει στην ησυχια τους και δεν εχουν επεμβει. Στην Κουβα εχουν εμπαργκο 50 χρονια. Στην Ελλαδα αμολησαν τους χιτες και τους ταγματασφαλιτες για να μακελεψουν τους αντιστασιακους. Κι οσο αυτα τα περι "Κομμουνιστες κι αριστεροι τυπου ΣΥΡΙΖΑ", απαντω στο τοσα ξερει κανεις, τοσα λεει. Οταν μαθεις τη διαφορα των πραγματικων κομμουνιστων και των "αριστερων", τοτε ξαναμιλαμε φιλτατε ανωνυμε και λοιποι ανωνυμοι.

      Διαγραφή
  5. Φιλε Πανο,συνεχισε το εργο σου και τη δουλεια σου.Σιγουρα θα αναγνωριστει.Θοδωρης Γκουρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημερα φιλε 8:44
    Σε εναν προκατειλημμενο οπως εσυ
    η απαντηση ειναι μια.
    Στου κουφου τη πορτα παρε τη πορτα και φυγε.
    Τελως παντων κοιταξε προς Πατρα μερια που λεει
    και ο φιλος παρα πανω και γιατι οχι προς Κουβα
    παρα το εμπαργκο που επεβαλαν καποιοι
    Δημοκρατες για 50 χρονια και βαλε.
    ΠΑΜΕ τωρα μαζι να πληρωσουμε τον ΕΝΦΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οποιος δεν συμφωνει μαζι σας ειναι προκατελειμμενος; το ενδεχομενο να κανετε λαθος φανταζομαι δεν περναει απο το μυαλο σας...καλημερα σας

      Διαγραφή
    2. Τι το φοβερο γινεται στην Πατρα ρε παιδια που εμεις δεν βλεπουμε; οσον αφορα την Κουβα ρωτα εκεινα τα "καλοπαιδα" τους δυτικους για τα ταξιδια "αναψυχης" τους στον εκει παραδεισο.

      Διαγραφή
    3. Εκτος απο την πορτα παρτε μαζι σας:
      Τον ΕΝΦΙΑ και ΟΛΟΥΣ τους φορους.
      Παρτε και τη Δωρεαν παιδεια
      την Ιατροφαρμακευτικη περιθαλψη
      το δικαιωμα στην εργασια
      τα μεσα μεταφορας-τη ΔΕΗ-τον ΟΤΕ-το Νερακι και χιλια
      δυο ακομα,ολα για το Κερδος καποιων.
      Για την Πατρα,κανε μια επισκεψη και πες λιγα
      λογια με τον Δημαρχο και καποιους Πολιτες.
      Για την ΚΟΥΒΑ.Γραψε:Ν.Μπογιοπουλος θελετε να γινουμε
      Κουβα;
      ΑΝΤΕΧΕΙΣ τις αληθειες;
      ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΣ Κ Α Π Ι Τ Α Λ Ι Σ Μ Ο Σ.
      Αυτο θελουμε;

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.