Ανταπάντηση του δημοτικού συμβούλου Ξηρομέρου κ. Κώστα Γεωργούλα στον κ. Λευτέρη Μάντζαρη.


Κύριε Μάντζαρη.
Το πότε έληξαν οι διαγωνισμοί και αν αυτό αποτέλεσε πρόβλημα για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Ξηρομέρου, αφήστε εμάς που διοικήσαμε να τα γνωρίζουμε καλύτερα. Η ουσία είναι ότι τα αυτοκίνητα δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς να εξυπηρετήσουν ηλικιωμένους, δεν έμειναν ούτε μια μέρα χωρίς καύσιμα στη διοίκησή μου, δεν έμειναν μια μέρα χωρίς τα απαραίτητα όλα τα προγράμματα. Και αν υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει το αντίθετο, ας τοποθετηθεί δημόσια και τότε εγώ θα πω ναι έκανα λάθος...
Ανεξάρτητα λοιπόν από το διαγωνισμό και τα χρήματα του Δήμου, επαναλαμβάνω πως ο φορέας χρηματοδότησης του προγράμματος Βοήθεια στο Σπίτι είναι η ΕΕΤΑΑ και τα καύσιμα τα καλύπτει η χρηματοδότηση της ΕΕΤΑΑ. Για να το πω πιο λαϊκά, ούτε ένα ευρώ να μην έχει ο Δήμος για καύσιμα, η Κοινωφελής θα έχει για τα αυτοκίνητα της, δεδομένου μάλιστα ότι περιλαμβάνονται σε 2 προϋπολογισμούς (Κοινωφελής – ΕΕΤΑΑ). Σε αντίθετη περίπτωση διακόπτεται το πρόγραμμα.
Ξέρετε... δεν υφίσταται Βοήθεια στο Σπίτι από το γραφείο...
Συνεχίζοντας δεν θα σας έλεγα τελείως αναρμόδιο. Ή μήπως η ευθύνη και η αρμοδιότητα πάει κατά περίπτωση; Και εγώ έχω περιπτώσεις να αναφέρω των ημερών στις οποίες φανήκατε αρμόδιος... δεν είναι της παρούσης. 
Το τι πρακτικές ακολούθησα εγώ και αν ήταν νόμιμες ή όχι το αποδεικνύουν οι επανειλλημένοι έλεγχοι που ασκήθηκαν απο τα αρμόδια όργανα στην Κοινωφελή κατόπιν καταγγελιών και το ξέρετε...
Να σημειώσω ότι έχετε κεκλεισμένων των θυρών σε συμβουλή... που να γινόταν και ενέργεια. Μήπως να ψαχνόμουνα σε κανένα δικαστήριο;
Μην φοβάστε δεν θίγω τον κ. Δήμαρχο, θα κριθεί μόνος του από το λαό και την πορεία του και για του λόγου το αληθές φρόντισε μετά από 9 μέρες (1/9/2019-9/9/2019) να μας ενεργοποιήσει τους λογαριασμούς στην Κοινωφελή. Κάλιο αργά παρά ποτέ!
«Κριός» δεν έχω οριστεί όπως χαριτολογώντας υποθέτω το θέσατε, αλλά όταν θίγεται η προσωπική μου προσπάθεια να κρατήσω έναν φορέα επί 5 συνεχή έτη με μεγάλη αξιοπρέπεια, με προγράμματα, με έργο, με μηδέν χρέος από την θητεία μου προς όλες τις κατευθύνσεις, με ξεχρέωμα «αμαρτιών»-χρεών παρελθόντων ετών, προφανώς και θα βγω μπροστά και θα υπερασπιστώ όλα όσα με κόπο χτίσαμε... 
Και μην προτρέχετε, ειδικότερα εσείς, θα έχετε την ευκαιρία να «εξερευνήσετε» το αρχείο της Κοινωφελής. Εγώ αφήνω αρχείο αν και δεν βρήκα τίποτα. Αλλά ελπίζω ο χρόνος που θα διαθέσετε για εξερεύνηση να μην σας αποσπάσει από τα καθήκοντά σας... γιατί χαμένος χρόνος θα ‘ ναι.
Με την ελπίδα ότι η Κοινωφελής θ’ αποκτήσει την κανονικότητα της επί των ημερών σας. Σας περιμένω για την παράδοση. 

Κώστας Γεωργούλας

Απερχόμενος Πρόεδρος

12/9/2019

1 σχόλιο:

  1. έχει στον κωδικό του προυπολογισμου λεφτα λεει και επαναλαμβαμει

    ε και?????? πονταρεις στην αγνοια και το λες συνεχεια αυτο ενω δεν εχει καμια σημασια

    εχεις κανει απ ευθειας αναθεση σε προμηθευτη????

    εχεις συμβαση???????

    εκει δεν απαντας γιατι εκει ειναι η ουσια , γιατι ο οδηγος πηγε να βαλει καυσιμα και ο προμηθευτης του ειπε οχι

    αν μπορεις απαντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.