Σημαντική εντός έδρας νίκη για την Αθλητική Ένωση Αλυζίας, με 2 - 0 τον Παναμβρακικό Μπούκας.


Την Κυριακή 20 Οκτωβρίου είχαμε την 3η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Β' ερασιτεχνικής κατηγορίας, στον Γ' Όμιλο, με την νεοσύστατη ομάδα της Α.Ε. Αλυζίας, η οποία προέκυψε μέσω συνένωσης των Α.Ο. Κανδήλας και Αλυζιακού Α.Ο. Μύτικα, να παίζει εντός έδρας με τον Παναμβρακικό Μπούκας, μία πολύ καλή ομάδα.
Η ομάδας μας νίκησε με 2 - 0, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, όπου ακολούθησε σωστή τακτική και διαχείριση του παιχνιδιού ώστε να έρθει το αποτέλεσμα της νίκης. Με αυτή την νίκη η ομάδα μας είναι μόνη δεύτερη στην βαθμολογία.
Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα σε μία ηλιόλουστη μέρα.
Στην έναρξη του Α' ημιχρόνου η Μπούκα είχε πιο δυναμικό ξεκίνημα και πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας ευκαιρίες, με την μεγαλύτερη να είναι το δοκάρι που είχε στο 15ο λεπτό.
Στα μέσα του ημιχρόνου η Α.Ε. Αλυζίας ανέβασε την απόδοση της και ανέλαβε αυτή την πρωτοβουλία των κινήσεων, με επιστέγασμα των προσπαθειών της το κερδισμένο πέναλτι στο 35ο λεπτό, από μία ωραία προσπάθεια του Γιάννη Παπανικόλα, η οποία κόπηκε αντικανονικά με χέρι αντιπάλου αμυντικού. Το πέναλτι εκτέλεσε με επιτυχία ο Κώστας Ταμπάκης, κάνοντας το 1 - 0.
Στο Β' ημίχρονο ξεκίνησε καρμπόν, η Μπούκα μπήκε πολύ πιο δυνατά και πίεσε ασφυκτικά κάνοντας ευκαιρίες. Σε μία από αυτές είχε δοκάρι, παίρνοντας το ριμπάουντ μετά από πολύ δύσκολη και εντυπωσιακή απόκρουση του τερματοφύλακα της Α.Ε. Αλυζίας Ανδρέα Γιαννείου, ο οποίος όπου χρειάστηκε έκανε επεμβάσεις που κράτησαν το μηδέν της εστίας της ομάδας μας.
Στα μέσα του Β' ημιχρόνου, η ομάδα μας ανέλαβε ξανά τον έλεγχο του αγώνα, αλλά χωρίς να απειλεί και απλά διαχειριζόταν το αποτέλεσμα, με τον κόουτς Καρελάκη να έχει δώσει εντολές για προσπάθειες οργάνωσης καλών αντεπιθέσεων στους ανοικτούς χώρους, ώστε να γίνει το 2 - 0 και να κλειδώσει το ματς.
Σε μία καλή επίθεση της Μπούκας, είχαμε ένα πολύ μακρινό σουτ που τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ανδρέα Γιαννείου. Τυχερή η ομάδα μας σε αυτή την περίπτωση, απέφυγε να δεχτεί την ισοφάριση.
Στο 75ο λεπτό πολύ καλή αντεπίθεση για την ομάδα μας, με τον ταχύτατο Πάνο Μαρούλη να σκοράρει και να κλειδώνει το ματς στο 2  - 0 για την Α.Ε. Αλυζίας, μέσα σε πανηγυρισμούς μαζί με τους φιλάθλους.
Κορυφαίος για την ομάδα μας ο τερματοφύλακας Ανδρέας Γιαννείος με πολύ σημαντικές και δύσκολες αποκρούσεις. Διακριθέντες οι: Πάνος Μαρούλης, Νίκος Λυγκώνης και Γιάννης Παπανικόλας, χωρίς όμως κανείς από τους υπόλοιπους παίκτες μας να μην είναι καλοί. Τονίσαμε ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ καλή ομάδα και έπρεπε συνολικά όλοι οι παίκτες να πάνε καλά για να έρθει η νίκη, κάτι που έγινε.

Οι ειδήσεις:
- Η Α.Ε. Αλυζίας ξεκίνησε από την Δευτέρα προπονήσεις στο νέο γήπεδο του Αη Γιώργη. Σκοπός της ομάδας είναι να παίξει εκεί στο μεθεπόμενο εντός έδρας αγώνα.
Ο κόουτς Καρελάκης θέλει οι παίκτες να συνηθίσουν καταρχήν το γήπεδο, αυτό να πατηθεί μέσω των προπονήσεων και έτσι να υπάρξει αυτή η μετάβαση στο γήπεδο, χωρίς τον κίνδυνο τραυματισμών, γιατί δεν είναι και τόσο απλό να παίξεις κατευθείαν σε γήπεδο με πλαστικό χόρτο.
- Ο Α.Ο. Παναμβρακικός Μπούκας ευχαρίστησε με δημόσια ανακοίνωση του στο www.olatagoal.gr την Α.Ε. Αλυζίας για την άψογη φιλοξενία.

Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα και η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική (από το www.olatagoal.gr).


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.