Βασίλης Πολύζος: Ερώτημα για τον δρόμο Βάρνακας - Κανδήλα. Δικό μας επώνυμο σχόλιο.


Βάρνακας, 18 Νοεμβρίου 2019 
ΠΟΛΥΖΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΒΑΡΝΑΚΑΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
Τ.Κ 30019
Προς:
Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Π. Ε. Αιτωλοακαρνανίας
Κύπρου 30 (Διοικητήριο), 30200 Μεσολόγγι


Θέμα: «Συντήρηση τμήματος του επαρχιακού δρόμου «ΒΑΡΝΑΚΑΣ - ΚΑΝΔΗΛΑ».

Με την εργολαβία «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΕΠΑΡΧΙΑΚΩΝ ΟΔΙΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΗΝ ΕΠΑΡΧΙΩΝ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ, ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΥ», στην οποία ανάδοχος ανακηρύχθηκε η «ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ ΔΗΜ. - ΛΙΑΡΟΣ ΧΑΡ. Α.Τ.Ε», προβλέπονταν η ασφαλτόστρωση τμήματος του επαρχιακού δρόμου «ΒΑΡΝΑΚΑΣ - ΚΑΝΔΗΛΑ».
Επειδή έχει παρέλθει αρκετό χρονικό διάστημα και ενόψει του επερχόμενου Χειμώνα, ζητώ να με ενημερώσετε ποτέ θα γίνει η ασφαλτόστρωση του εν λόγω τμήματος.
Σημειωτόν ότι μεταξύ Βάρνακα και Κανδήλας βρίσκεται το Γυμνάσιο και η διάβαση παιδιών από και προς αυτό γίνεται επικίνδυνη, λόγω και της ακαταλληλότητας του οδοστρώματος. 

Με εκτίμηση

Πολύζος Βασίλειος

------------------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σαν Blog έχουμε αναφερθεί πολλές φορές στο παρελθόν στο συγκεκριμένο μικρό οδικό κομμάτι, με τελευταία συγκεκριμένη αναφορά μας εδώ, όπου ήμασταν σίγουροι από αυτά που διαβάζαμε και από προφορικές συζητήσεις και διαβεβαιώσεις, ότι η συγκεκριμένη εργολαβία θα ερχόταν και θα έλυνε το θέμα αυτού του απαράδεκτου οδικού τμήματος, το οποίο είναι μεν μικρό, αλλά συνδέει καθημερινά 2 χωριά, με αρκετούς πολίτες να μετακινούνται σε αυτό, αλλά και μαθητές που πηγαίνουν στο Γυμνάσιο που βρίσκεται επί του συγκεκριμένου δρόμου. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν επιβεβαιωθήκαμε.
Επίσης σήμερα μόλις, μαθαίνουμε ότι το έργο της συγκεκριμένης εργολαβίας, το οποίο έγινε επί της προηγούμενης περιφερειακής αρχής, είναι λήξαν και ότι πιθανώς κάποια χρήματα, με αναμόρφωση της προηγούμενης διοίκησης της περιφέρειας πάρθηκαν και πήγαν σε άλλο έργο.
Ελπίζουμε να μην είναι έτσι, το έργο να είναι συνεχιζόμενο και να έρθει τις αμέσως επόμενες μέρες και στον Δήμο Ξηρομέρου, όπου πάρα πολλά οδικά κομμάτια σε άθλια κατάσταση, ήταν ενταγμένα στην συγκεκριμένη εργολαβία προς συντήρηση.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.