Ευχαριστήρια από την Α.Ε. Αλυζίας.


Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλυζίας θέλει να ευχαριστήσει δημόσια την Ασπασία Μακρυγιώργου, σύζυγο του αείμνηστου Γρηγόρη Μακρυγιώργου (Κρεμύδας) και τους γιους της Αλέξανδρο, Νίκο και Κοσμά Μακρυγιώργο, για την ευγενική τους δωρεά, αξίας 7.500 € προς το γήπεδο του Αη Γιώργη Κανδήλας:
  • Δύο πάγκων με πλέξιγκλας, για την γηπεδούχο και φιλοξενούμενη ομάδα.
  • Ένα πάγκο με πλέξιγκλας, για τους παρατηρητές του αγώνα και τον γιατρό.
  • Δύο τέρματα.
Την τοποθέτηση των παραπάνω έκανε με δωρεάν εργασία, ο Παρασκευάς Μπούρας (Αγάς), τον οποίο και ευχαριστούμε επίσης θερμά.
Με την ευκαιρία ευχόμαστε σε όλους, καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία ο νέος χρόνος που αναμένουμε.

Το Δ.Σ. της Α.Ε. Αλυζίας


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.