Πρόσκληση για κοπή πίτας Συλλόγου Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα" .ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ.

Ο Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός σύλλογος Αρχοντοχωρίου "Η Ζάβιτσα", σας προσκαλεί στην κοπή της πίτας, την Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2020, στις 07:30 μ.μ. το απόγευμα, στην Καφετέρια του Νίκου Καϋμενάκη, στο Αρχοντοχώρι.
Θα προσφερθούν γλυκά, ποτά, μεζέδες, πίτες, ακόμα και ψητή προβατίνα. Σας περιμένουμε όλους, να σας φιλέψουμε, να ανταλλάξουμε ευχές για τον καινούργιο χρόνο και να τα πούμε από κοντά!!!!!!!!

Υ.Γ.: Τα έξοδα της εκδήλωσης και η οικονομική ενίσχυση του συλλόγου είναι ευγενής προσφορά μελών του σωματείου μας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Θεόδωρος (Λάκιας) Καραγιάννης
Η Γεν. Γραμματέας Ελένη Λιοπύρη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.