Τα καλοκαιρινά τουρνουά ποδοσφαίρου στον Μύτικα...


Μία ωραία φωτογραφία πόσταρε στο Facebook ο Μυτικιώτης Γιώργος Αθανασίου και απεικονίζει ομάδα ποδοσφαίρου Μυτικιωτών, σε κάποια από τα καλοκαιρινά τουρνουά που γινόταν στον Μύτικα.
Από την φανέλα που φοράνε με το σήμα ένα δελφίνι και της επιγραφή διακοπές στον Μύτικα, προσδιορίζουμε ότι είναι μέσα της δεκαετίας του '90. Πιθανόν 1995 ή 1996.
Η σύνθεση της ομάδας είναι όλα τα λεφτά... Φυσικά τους γνωρίζουμε όλους...

4 σχόλια:

  1. Για σου Μεξικανε.Κανα μοσχαρι κοκκινιστο ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο χαμιδιας ήτανε τερματοφυλακας; χάχαχαχχα. Αν δεν κάνω λάθος η συγκεκριμένη ομάδα είχε το όνομα Διακόπτες. Κοτσαλε διόρθωσε με

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γειά σου Λαγιε παιχταρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.