Καθαρισμοί στο Λύκειο Μύτικα, με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου, σε συνεργασία με την Τ.Κ. Μύτικα και οικονομικά από τα λειτουργικά έξοδα του Λυκείου Μύτικα.


Με μέριμνα της Σχολικής Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου, σε συνεργασία της Τ.Κ. Μύτικα και με οικονομική συμμετοχή από τα λειτουργικά έξοδα του Λυκείου Μύτικα, καθαρίστηκε την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου, ο μεγάλος προαύλιος χώρος του Λυκείου Μύτικα, καθώς και ο χώρος περιμετρικά. Έτσι πλέον αυτή την στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση.












4 σχόλια:

  1. Αυτό το σαιτ είναι αντικείμενικο? Γιατί έχει ένας μήνας χωρίς νερό το λιμάνι του μυτικα και δεν είδα κάπου να το αναφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως μέλος του Λιμενικού Ταμείου σας απαντώ. Το λιμάνι του Μύτικα έχει νερό σε όλες τις βρύσες εκτός απο μία, αυτή είναι η αλήθεια και οχι αυτό που λέτε ότι δεν έχει νερό το λιμάνι, που είναι ψέμα.
    Επίσης δεν είναι 1 μήνας η βλάβη αλλά κοντά 2.
    Έχει δοθεί η βλάβη από την πρώτη στιγμή στην υπηρεσία του Δήμου και επειδή δεν είναι κάτι επείγον, μιας και οι άλλες βρύσες στο λιμάνι έχουν νερό και τα προβλήματα στην ύδρευση του Αστακού είναι πιο επείγοντα, αναμένουμε να φτιαχτεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια!!!Έγινε πολύ καλή δουλεια ,κοπηκαν και τα χόρτα και μαζεύτηκαν τα άπειρα σκουπιδια.Μπράβο να γίνεται πιο συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επίσης ως διαχειριστής του Blog και πάντα υποκειμενικός σας απαντώ, ότι ουδέποτε στο παρελθόν έχω αναφερθεί σε πρόβλημα όταν μία βρύση στο χωριό δεν έχει νερό.

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.