Γιάννης Τριανταφυλάκης, με αφορμή την ένταξη 704.828,58 € στο Φιλόδημος ΙΙ μέχρι τώρα: Συνεχίζουμε με σκληρή δουλειά...


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου κ. Γιάννης Τριανταφυλάκης, με αφορμή την ένταξη 704.828,58 € στο Φιλόδημος ΙΙ μέχρι τώρα, έκανε την παρακάτω τοποθέτηση στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:

--------------------

«Οφείλουμε, σαν νέα διοίκηση, να φέρουμε τον Δήμο σε αναπτυξιακή τροχιά. Να αξιοποιήσουμε τα χρηματοδοτικά εργαλεία, να στραφούμε στην σύνταξη μελετών και την υλοποίηση έργων.
Ευχαριστώ πολύ το Υπουργείο Εσωτερικών, τον Υπουργό κύριο Θεοδωρικάκο και τους συνεργάτες του.
Δυστυχώς, μας λείπουν και ζητάμε τα αυτονόητα. Εν έτη 2020, δεν έχει λυθεί το θέμα της υδροδότησης στις περισσότερες κοινότητες, το θέμα της αποχέτευσης, της αστικής και αγροτικής οδοποιίας, της αστικής κινητικότητας, με την έλλειψη πεζοδρομίων, πεζοδρόμων.
Παράλληλα, δεν γίναν οι παρεμβάσεις για βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, αστικό πράσινο, πάρκα, πλατείες, οδοφωτισμός, ποδηλατόδρομοι, μονοπάτια και δεν αξιοποιήθηκε το θαλάσσιο μέτωπο, σαν αναπτυξιακό εργαλείο για την περιοχή μας.
Επιπρόσθετα, δεν υπήρχαν ενέργειες για βιώσιμη διαχείριση των απορριμμάτων και φαινόμενα, όπως η άνθιση παράνομων χώρων απόθεσης απορριμάτων την τελευταία 20ετία, είναι ο κανόνας.
Όλα αυτά είναι συνέπεια κακού σχεδιασμού, κακοδιαχείρισης και σπασμωδικών κινήσεων. Όλα αυτά προσπαθούμε να ανατρέψουμε, χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δυσκολίες και τους σκοπέλους.
Όλοι γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει μαγικό ραβδί να αλλάξουν αυτά, σίγουρα οι υπαίτιοι έχουν ονοματεπώνυμο και η κοινωνία τους ξέρει και τους γύρισε την πλάτη. Με σκληρή δουλειά όμως, όλο αυτό το σκηνικό μπορεί να αλλάξει και αλλάζει.

Οι άξονες που στρατηγικά κινούμαστε είναι συγκεκριμένοι και διακριτοί:
α) Οικονομική διαχείριση με σεβασμό στο δημόσιο χρήμα, νοικοκύρεμα των οικονομικών εκκρεμοτήτων και βελτίωση των αποθεματικών του Δήμου.
β) Στελέχωση των υπηρεσιών.
γ) Σχεδιασμός και εκπόνηση μελετών.
δ) Διεκδίκηση πόρων και χρηματοδοτικών εργαλείων.

Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά...»

Με εκτίμηση

Τριανταφυλλάκης Λέων Ιωάννης
Δήμαρχος Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.