Κύριε Γεωργούλα το έρμο το μυαλό καλό είναι να λειτουργεί που και που...


Το τελευταίο καιρό πήραμε μηνύματα ότι οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ είναι απλήρωτοι. Ως οφείλαμε αναδείξαμε το θέμα και επικοινωνήσαμε με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς για να μάθουμε γιατί συμβαίνει αυτό και είπαμε τις πληροφορίες που μας έδωσε κλείνοντας την ενημέρωση μας με την φράση: «....πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρωθούν άμεσα, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις που τρέχουν και υπάρχουν και οικογένειες από πίσω» (δείτε εδώ).
Τον Απρίλιο του 2018 που είχε ξαναγίνει το ίδιο και εμείς το θυμίσαμε, πάλι είχαμε μιλήσει με τον τότε Πρόεδρο κ. Γεωργούλα, είχαμε βάλει την τοποθέτηση του στο Δ.Σ. με ηχητικό παρακαλώ, που έδινε σαφή εξήγηση και επίσης επώνυμο σχόλιο δικό μας από κάτω με την σαφή απάντηση του (δείτε εδώ).
Αυτές τις δύο εμφανέστατα ίδιες αντιμετωπίσεις, ο κ. Γεωργούλας κατάφερε να τις δει ως κάτι διαφορετικό μεταξύ τους ή ότι τότε εμείς τον κατηγορήσαμε. Κύριε Γεωργούλα το έρμο το μυαλό καλό είναι να λειτουργεί που και που... και αυτά που διαβάζει, να καταναλώνει και λίγο φαιά ουσία για να τα κατανοεί.
Για να δούμε όμως ο κ. Γεωργούλας, πως αντιμετώπισε ο ίδιος τα κλειστά ΚΔΑΠ του Δήμου Ξηρομέρου, όπως συμβαίνει σε όλη την Ελλάδα με απόφαση Κυβερνητική λόγω κορονοϊού. Η αντικειμενική ενημέρωση στα καλύτερα της, δήθεν ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς αποφάσισε και καπέλωσε την Κυβέρνηση. Δείτε εδώ τα μειωτικά ως υβριστικά σχόλια που επιτρέπει από κάτω για τον νυν Πρόεδρο της Κοινωφελούς, για μία απόφαση που υποχρεωτικά πήρε για κλειστά ΚΔΑΠ λόγω κορονοϊού.
Επίσης δείτε στο Blog που διαχειρίζεται, τα ανώνυμα υβριστικά που επιτρέπει με διαφορά λεπτών, γιατί όταν δεν έχεις επιχειρήματα καταφεύγεις στις ύβρεις και στις ειρωνείες δήθεν «ανώνυμων».
Εμείς τόσο τον κ. Γεωργούλα όσο και κανέναν, δεν επιτρέψαμε ούτε θα επιτρέψουμε ποτέ να τους ψέξει κανείς στο Blog μας. Είναι θέμα αυτοσεβασμού. Μόνο πολιτικές τοποθετήσεις με επιχειρήματα, γιατί έχουμε το κουράγιο να διαλεγόμαστε, να συμφωνούμε αλλά και να διαφωνούμε και μέχρι εκεί. Μπαίνει τελεία και συνεχίζουμε με τις διαφωνίες μας και με τον κ. Γεωργούλα.

4 σχόλια:

  1. Κύριε Σουλα για ψάξτε σε άλλους δήμους οι εργαζόμενοι στα ΚΔΑΠ και το Βοήθεια Στο Σπίτι , έμειναν απλήρωτοι ?????

    Με εκτίμηση.
    Μια εργαζόμενη στο βσσ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ σωστή η ερώτηση
      https://kdap-kdapmea.blogspot.com/2019/11/600.html

      η δική μας θέση είναι ότι πρέπει οι εργαζόμενοι να πληρωθούν άμεσα και να πληρώνονται στην ώρα τους, γιατί αυτοί οι άνθρωποι έχουν καθημερινές ανάγκες και υποχρεώσεις που τρέχουν και υπάρχουν και οικογένειες από πίσω». Υπάρχει όμως μια διαδικασία από την ΕΕΤΑΑ που πρέπει να διορθωθεί.

      ΦΙΛΙΚΑ

      Διαγραφή
    2. Κυρια 6:30 λυπαμαι που θα σας απογοητευσω αλλα οι υπαλληλοι απο προγραμματα εσπα μενουν εως και 6 μηνες απληρωτοι λογω μη εγκαιρης πληρωμης απο την ευρωπαικη ενωση.. .ψαξτε τους κοντινους δημους και θα μαθετε...αν δεν ξερετε ηδη και γραφεται με εμπάθεια.....

      Διαγραφή
  2. ΕΠΙΣΗΣ
    https://m.naftemporiki.gr/story/1585674

    ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.