Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης: Βιολογικός Αστακού... ένα έργο ξεχασμένο από προηγούμενες διοικήσεις...


Πηγή: Facebook.

Ένα έργο με πάμπολλες αστοχίες, με κόστος για τους δημότες χιλιάδων ευρώ, με ταλαιπωρίες μηνών, ξεχασμένο από προηγούμενες διοικήσεις... αποχετευτικό σύστημα Αστακού...
Με πολιτική βούληση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, κ. Φαρμάκη Νεκτάριου και την συνεργασία του αρμόδιου Υπουργείου, ξεκίνησαν οι εργασίες, προκειμένου να καταστεί λειτουργικό ένα από τα μεγαλύτερα έργα υποδομής του Δήμου Ξηρομέρου, που σχετίζεται άμεσα με την ποιότητα ζωής των δημοτών.
ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ λοιπόν...
Καλό μήνα!!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.