Η τελετή λήξης των τμημάτων του Αία Αλυζίας.


Η τελετή λήξης των τμημάτων της ακαδημίας "ΑΙΑΣ ΑΛΥΖΙΑΣ", έγινε το απόγευμα του Σαββάτου 4 Ιουλίου, στο γήπεδο της Κανδήλας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι αθλητές του συλλόγου, οι γονείς τους και φίλοι της ακαδημίας.
Οι αθλητές χωρίστηκαν σε 4 ομάδες. Εκτός από το ποδοσφαιρικό παιχνίδι μεταξύ των ομάδων, δόθηκε η ευκαιρία στους μικρούς αθλητές, να δείξουν την ικανότητά τους και σε άλλες δραστηριότητες, όπως ευλυγισία και σλάλομ με την μπάλα, σημάδι σε στόχο, διαγωνισμοί κεφαλιών, παιχνίδια δύναμης, διαγωνισμοί πέναλτι και το «ΜΕΓΑΛΟ ΝΤΕΡΜΠΙ», ΓΟΝΕΙΣ - ΑΘΛΗΤΕΣ.
Στο τέλος δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αγωνιστικοί έπαινοι και μετάλλια συμμετοχής. Τις απονομές έκαναν ο ποδοσφαιριστής της Κ - 19 του Παναθηναϊκού Σιδεράς Γιώργος και ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου Πάνος Παλιογιάννης.
Ο προπονητής του συλλόγου μιλώντας στους γονείς, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και την υποστήριξη τους καθ΄ όλη τη χρονιά και ανέφερε ότι έκλεισε ένας εκπαιδευτικός κύκλος, που πέρα από τους 20 αγώνες, τις προπονήσεις, τις αποστολές, είχε εκπαίδευση σε θέματα διατροφής και ψυχολογίας.
Ακόμη ανακοινώθηκε στους γονείς η συνεργασία του συλλόγου με τα τμήματα υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ, αρχής γενομένης από το προπονητικό καμπ που ετοιμάζει ο σύλλογος το διάστημα 10 με 13 Ιουλίου στην Κανδήλα.
Το ΔΣ, ο προπονητής και οι αθλητές του συλλόγου, θέλουν να ευχαριστήσουν τους υποστηρικτές για την φετινή σεζόν.
1) ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΖΑΚΩΣΤΑΣ - ΑΣΤΑΚΟΣ 
2) LAB ESPRESSO BAR - ΣΑΚΟΥΦΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
3) ΠΑΝΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΓΡΙΝΙΟΥ Α.Ε
4) PLAGTON AE - ΜΠΟΚΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟ 
5) LET IT SHINE KASTANOS, CYCLON ΚΑΥΣΙΜΑ - ΚΑΣΤΑΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 
6) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΑΝΔΡΑ 
7) ΤΟΥΣ DJ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΠΥΡΟ ΛΙΑΓΓΟ ΚΑΙ ΚΑΣΤΑΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ 
8) ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΕΥΦΡΟΣΥΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΟΡΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΤΡΙΑΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
9) ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ.
10) ΤΗΝ κα ΒΑΣΩ ΠΑΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ. 
11) ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΛΥΖΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ.








0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.