Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου: Καταδικάζουμε κάθε μορφής βίας - Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο ύδρευσης στο δύσκολο έργο που του ανατέθηκε να φέρει εις πέρας.


Πηγή: Facebook.
Αγράμπελα 11/7/2020
Κοινότητα Αγραμπέλου
Δήμου Ξηρομέρου 

Ανακοίνωση.

Μετά τα τελευταία γεγονότα που έλαβαν χώρα και αφορούσαν:
1. Επιθέσεις με ανεπίτρεπτους χαρακτηρισμούς σε προηγούμενες Δημοτικές παρατάξεις (Δημάρχους Αντιδημάρχους και εκλεγμένους συμβούλους).
2. Επιθέσεις σωματικής βίας και προπηλακισμούς (επίθεση με μαχαίρι στον Αντιδήμαρχο).
3. Επιθέσεις λεκτικής βίας μέσα στο δημοτικό συμβούλιο προς τον Αντιδήμαρχο.
4. Επιθέσεις διαδικτυακού εκφοβισμού (bullinq) σε υποψήφιους και μη, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, blogs κλπ).
5. Συμπεριφορές που έχουν ως στόχο τη μείωση, την υποβάθμιση και την απαξίωση του έργου της Δημοτικής Αρχής (ρίψη χαρτονομίσματος πάνω σε τραπέζι συνεδριάσεων).
Καταδικάζουμε όλο το παραπάνω γεγονότα.
Καταδικάζουμε κάθε μορφής βίας, είτε είναι λεκτική είτε σωματική, από όποιον και αν προέρχεται, είτε από τον Πολίτη είτε από την Εξουσία.
Καταδικάζουμε απερίφραστα τη βία, ιδίως τη βία εναντίον του πολυτιμότερου αγαθού, της πολυτιμότερης αξίας που είναι η ανθρώπινη ζωή. Θεωρούμε ότι οι ως άνω συμπεριφορές - νοοτροπίες είναι ακραίες και απαράδεκτες και δεν πρέπει να υπάρχουν στη μικρή κοινωνία μας, εφόσον θέλουμε να λέμε ότι είναι συνάμα μία πολιτισμένη κοινωνία.
Εναπόκειται σε όλους μας -άτομα, αξιωματούχοι, φορείς μέσα ενημέρωσης- να συντρίψουμε την ιδεολογία της βίας και της αυθαιρεσίας.
Στηρίζουμε τον Αντιδήμαρχο κ. Σαμαλέκο Φίλιππο στο δύσκολο έργο που του ανατέθηκε να φέρει εις πέρας και κάνουμε έκκληση προς όλες τις Δημοτικές παρατάξεις του Δήμου Ξηρομέρου να στηρίξουν την προσπάθεια του για το κοινό συμφέρον των πολιτών, ώστε να έχουν όλα τα χωριά νόμιμα το μεγαλύτερο και πολυτιμότερο αγαθό της φύσης, το νερό.
Παρακαλούμε τον κ. Αντιδήμαρχο να προβεί το συντομότερο δυνατόν σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες και να δώσει λύση στο θέμα του αγωγού του Σ.Υ.ΚΞ., όπου και εκεί οι όποιες παρεμβάσεις (παράνομες και μη) που έχουν γίνει πάνω στον κεντρικό αγωγό είναι αμέτρητες και το χρόνιο πρόβλημα τείνει να γίνει κατεστημένο.
Τον καλούμε παράλληλα να ξεκινήσει τον έλεγχο από το δικό μας χωριό, το Αγράμπελο.
Θα θέλαμε για ακόμη μία φορά, να υπενθυμίσουμε στον κ. Αντιδήμαρχο ότι το Αγράμπελο στερείται το νερό του Σ.Υ.ΚΞ. εδώ και πάρα πολλά χρόνια, λόγω αυτής της νοοτροπίας που αναφέραμε πιο πάνω.
Ζητούμε αυτό που έχουμε πληρώσει ως κοινότητα, να έχουμε νόμιμο καθαρό ΝΕΡΟ. 

Με εκτίμηση και τιμή

Τάγκας Χρ. Δημήτριος
Πρόεδρος Κοινότητας Αγραμπέλου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.