Η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους των Κοινοτήτων.


Πηγή: https://www.dimosxiromerou.gr
Αστακός 25.7.2020
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ΘΕΜΑ: Η πάγια προκαταβολή στους Προέδρους των Κοινοτήτων.

Η νέα δημοτική αρχή, εξ αρχής τηρεί την προγραμματική της δέσμευση ότι θα δίνει κανονικά κάθε χρόνο την πάγια προκαταβολή στους Προέδρους, ώστε να λύνουν μόνοι τους και άμεσα κάποια μικρά προβλήματα καθημερινότητας.
Για το λόγο αυτό προχώρησε στην σύσταση της πάγιας προκαταβολής, έχει ανοίξει τους αντίστοιχους λογαριασμούς και στη προσεχή συνάντηση με τους Προέδρους των Κοινοτήτων, που θα πραγματοποιηθεί την Τέταρτη 29/07/20 και ώρα 12:00 μ.μ., στην αίθουσα του Δημαρχείου, θα τους ενημερώσει για την ακολουθούμενη εκ του νόμου διαδικασία και θα προχωρήσει στην υλοποίηση της απόφασης με κατάθεση των χρημάτων.
Για την νέα δημοτική αρχή, όλοι οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων είναι έμπιστοι συνεργάτες στον καθημερινό αγώνα για την βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη και είναι συνειδητή πολιτική επιλογή, εκτός από τις ευθύνες που τους δίνει η νομοθεσία, να τους παρέχει και τους οικονομικούς πόρους που δικαιούνται, κάτι που μέχρι τώρα δεν συνέβαινε.

Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.