Προχωρά απρόσκοπτα η επένδυση συμπατριώτη μας από το Αρχοντοχώρι, σε τουριστικές κατοικίες και κατάστημα με πισίνα εντός του Μύτικα.


Το Νοέμβριο του 2019, σας είχαμε ενημερώσει για πρώτη φορά για την τουριστική επένδυση συμπατριώτη μας από το Αρχοντοχώρι, κατασκευής πέντε τουριστικών επιπλωμένων κατοικιών και καταστήματος με πισίνα, εντός του οικισμού του Μύτικα, ως συνέχεια και επέκταση υφιστάμενης αρχικής επένδυσης (δείτε εδώ).
Πρόκειται για τουριστικό κατάλυμα 3 διωρόφων κτισμάτων, ουσιαστικά επέκταση στην ήδη υπάρχουσα επιχείρηση που δραστηριοποιείται στον Μύτικα εδώ και κάποια χρόνια, προσφέροντας υπηρεσίες διαμονής υψηλής ποιότητας.
Τον Ιούνιο σας είχαμε ενημερώσει ξανά για την απρόσκοπτη πορεία της (δείτε εδώ) και σήμερα επανερχόμαστε και πάλι για να σας πούμε ότι η συγκεκριμένη επένδυση προχωρά κανονικότατα και εκτιμούμε ότι το ερχόμενο Καλοκαίρι του 2021 θα είναι εν λειτουργία.
Καλή συνέχεια στον συμπατριώτη μας και με το καλό η επένδυση του να έρθει σύντομα και να συνεισφέρει στον τουριστικό Μύτικα, μαζί και με τις υπόλοιπες που είναι σε εξέλιξη αυτό το καιρό.
Η τουριστική ανάπτυξη του Μύτικα και της ευρύτερης ενιαία τουριστικά περιοχής, της παράκτιας διαδρομής Αστακός - Μύτικας, με τα πανέμορφα κοντινά νησάκια Κάλαμο και Καστό Ιονίου Πελάγους, έχει δρομολογηθεί.
Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός της ΠΟΑΥ Εχινάδων Νήσων και Αιτ/νίας είναι παντελώς λαθεμένος και παράλογος και αν ω μη γένοιτο προχωρήσει, θα σταματήσει μία οικονομική ανάπτυξη, η οποία θα διαχέεται προς όλους, δίνοντας ευκαιρίες και προοπτικές για αναστροφή της εγκατάλειψης του τόπου, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον, για χάρη μιας πολύ μικρότερης ανάπτυξης για λίγους, η οποία θα υποβαθμίσει ανεπανόρθωτα το περιβάλλον.
Αναζητείται λοιπόν λογική από όλους μας.


1 σχόλιο:

  1. Υπάρχουν κι άλλες επενδύσεις που γίνονται αν μπορείτε κοιτάξτε και ενημέρωσε τον κόσμο και για αυτές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.