Στις desktop και mobile εφαρμογές του web banking των τραπεζών, για τις πληρωμές των τελών ύδρευσης ο Δήμος Ξηρομέρου.


Διαπιστώσαμε ότι εδώ και κάποιο καιρό, όπως είχε ανακοινώσει σχετικά και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Σωτήρης Γερόλυμος στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Δήμος Ξηρομέρου εμφανίζεται στις desktop και mobile εφαρμογές του web banking των τραπεζών, για τις πληρωμές των τελών ύδρευσης.
Έτσι απομακρυσμένα από τον υπολογιστή σου ή το κινητό σου τηλέφωνο, πάρα πολύ εύκολα και απλά μπορείς να πληρώσεις σε ελάχιστο χρόνο.
Έτσι και ο Δήμος Ξηρομέρου ανήκει πλέον στην πλειοψηφία των Δήμων της χώρας, που έχει μεταβεί στην ηλεκτρονική πληρωμή των τελών ύδρευσης, μέσα από την ένταξη του στις εφαρμογές web banking των τραπεζών, και όχι με ηλεκτρονικό έμβασμα σε τραπεζικούς λογαριασμούς του Δήμου που αναγράφονταν στα έντυπα των λογαριασμών, με μεγάλη προμήθεια που ίσχυε ως τώρα.






4 σχόλια:

  1. Προ χωράτε και πίσω μή κοιτάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τα γεροντακια που δεν ξέρουν να βάλουν μια υπογραφή πως θα πληρώνουν; με web banking μη τρελαθούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:01 επειδή τα γεροντάκια δεν πάνε στις κούνιες να μην κάνει ο δήμος παιδικές χαρές ;τι διαβάζουμε θεέ μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πότε θα πληρώσουν όλοι , αληθεύει ότι χρωστάνε για αρκετά χρόνια πολλοί κάτοικοι ,αν ήμασταν όλοι κακοπληρωτες τί έσοδα θά είχε ο Δήμος? Θα παρθούν μέτρα ?? (άλλοι κρύβονται , άλλοι μας θεωρούν ηλίθιους κ γελάνε ειρωνικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.