Προμήθεια ιατρικού εξοπλισμού για το Κ.Υ. Μύτικα, αρμοδιότητας 6ης ΥΠΕ, προϋπολογισμού 18.500 €.


Από τον Ιούλιο του 2020, με ενέργειες της νέας δημοτικής αρχής, ο κύβος ερρίφθη (δείτε εδώ) για να αποπερατωθεί το νέο κτίριο του Κ.Υ. Μύτικα, στο οποίο είχαμε τη στασιμότητα και την απραξία του παρελθόντος, με το νέο κτήριο ολοκληρωμένο το 2019 εδώ και 2 χρόνια, και κανένας από την προηγούμενη δημοτική αρχή να νοιάζεται να γίνουν τα απαραίτητα βήματα ώστε να λειτουργήσει. Επίσης σημαντική ήταν η συνεισφορά ενεργών πολιτών, που πίεζαν προς την πλευρά της 6ης ΥΠΕ.
Με προίκα τα 200.000 € που βγήκαν το 2018 επί Υπουργού Υγείας κ. Πολάκη για βιοϊατρικό εξοπλισμό του νέου Κ.Υ. Μύτικα, με την βοήθεια του πρώην Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Μίλτου Ζαμπάρα, εκεί πάνω ανέλαβε δράση η νέα δημοτική αρχή τον Σεπτέμβριο του 2019 συσκεπτόμενη με την 6η Υ.ΠΕ. και καθορίζοντας τις διαδικασίες που πρέπει να γίνουν, ώστε επιτέλους να ανοίξει το πολύπαθο νέο Κ.Υ. Μύτικα.
Έτσι λοιπόν παρέδωσε διοικητικά τον Αύγουστο του 2020 το Κ.Υ. Μύτικα στην 6η ΥΠΕ, ώστε αυτή να προχωρήσει και να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα προς αποπεράτωση του Κ.Υ. Μύτικα.
Για το σκοπό αυτό η 6η ΥΠΕ, με βάση αυτό το δεσμευμένο ποσό, δημιούργησε τρεις εργολαβίες, για τις οποίες σας ενημερώσαμε τον Νοέμβριο του 2020 (δείτε εδώ).
Μία για τις εργασίες εξωτερικού χώρου 50.000 €, μία δεύτερη για κόμπακτ βιολογικό 50.000 € και μία τρίτη 100.000 € για τον εσωτερικό του χώρο και εξοπλισμό.


Οι δύο πρώτες εργολαβίες εκτελέστηκαν και εκκρεμεί η τρίτη, με κάποιες σημαντικές καθυστερήσεις που παρουσιάστηκαν στην σύνδεση του νέου κτιρίου με το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό (έγιναν), λόγω προβλημάτων σε σχέση με την οικοδομική άδεια και την μεγάλη απόσταση από φρεάτιο ύδρευσης, αλλά αυτές οι καθυστερήσεις φαντάζουν πολύ μικρές πλέον, τώρα που για πρώτη φορά βλέπουμε ότι υπάρχει φως στο τούνελ των 11 χρόνων αναμονής να τελειώσει ένα έργο μικρής κλίμακας, που πιθανόν να αποτελέσει και παγκόσμιο ρεκόρ ο χρόνος κατασκευής ως τη παράδοση του.
Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι ένα μέρος του υπόλοιπου ποσού των 100.000 € (δεν ξέρουμε γιατί έσπασε το ποσό, πιθανόν για να πάει απ' ευθείας για πιο γρήγορα σε σχέση με δημοπρασία), και συγκεκριμένα 18.500 €, ετοιμάζεται να ανατεθεί για Προμήθεια Ιατρικού Εξοπλισμού του Κ.Υ. Μύτικα.
Στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ αναρτήθηκε η σκοπιμότητα της προμήθειας και οι έγκριση των Τεχνικών Προδιαγραφών.
Δείτε εδώ και εδώ τα σχετικά επίσημα έγγραφα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.