Προς 6η Υ.ΠΕ. Άμεση αντικατάσταση της νοσηλεύτριας που μετακινείται από το Κ.Υ. Μύτικα. Η σημασία των εφημεριών του Κ.Υ. Μύτικα.


Πληροφορηθήκαμε ότι μετακινείτε μία μόνιμη νοσηλεύτρια του Κ.Υ. Μύτικα και αυτό φυσικά δεν είναι αντικείμενο σχολιασμού, υπάρχουν οι προβλέψεις λειτουργίας του δημοσίου τομέα και οι εργαζόμενοι σωστά απολαμβάνουν τα δικαιώματα που απολαμβάνουν.
Το δικό μας το θέμα είναι η απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. Μύτικα και ιδιαίτερα αυτή την περίοδο που ο πληθυσμός έχει αυξηθεί και θα αυξηθεί και άλλο και πολύ κρίσιμο η απρόσκοπτη τήρηση του προγράμματος εφημεριών, που είναι σήμερα για όλες τις ημέρες του μήνα.
Φίλοι συμπατριώτες είναι ζωτικής σημασίας η εφημέρευση του Κ.Υ. Μύτικα κάθε ημέρα. Έχουν σωθεί ζωές, συνεχώς περιστατικά εξυπηρετούνται κάθε ώρα. Προχτές εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Ξηρομέρου τσιμπήθηκε από έντομο και έκανε αλλεργικό σοκ και το Κ.Υ. Μύτικα έδωσε τις πρώτες βοήθειες.
Είμαστε γνώστες δεκάδων περιστατικών με όνομα και επώνυμο που κυριολεκτικά σώθηκε η ζωή τους από το εφημερεύον Κ.Υ. Μύτικα, από τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό.
Η περιοχή μας είναι μία πραγματικά απομονωμένη περιοχή που απέχει πάρα πολύ από άλλες νοσοκομειακές μονάδες. Έχουμε τα νησιά μας Κάλαμο και Καστό, που όταν τυχαίνει περιστατικό, στην καλύτερη των περιπτώσεων είναι στο εφημερεύον Κ.Υ. Μύτικα σε 30 και 60 λεπτά αντίστοιχα. Φανταστείτε τι θα γίνει αν δεν υπάρχει εφημερεύον Κ.Υ. Μύτικα. Θα μιλάμε για καθυστερήσεις λήψης πρώτων βοηθειών της τάξεως κάποιων ωρών, κρίσιμη παράμετρος για την τύχη της ζωής των ασθενών.
Οφείλει λοιπόν η 6η Υγειονομική Περιφέρεια (Υ.ΠΕ) να αντικαταστήσει ΑΜΕΣΑ την νοσηλεύτρια, ώστε να μη διαταραχθεί το πρόγραμμα εφημεριών. Είναι κυριολεκτικά ζήτημα ΖΩΗΣ και ΘΑΝΑΤΟΥ. Με τόσα περιστατικά που συμβαίνουν κάθε ημέρα είναι βεβαιότητα ότι με κενά στις εφημερίες του Κ.Υ. Μύτικα, θα χαθεί ανθρώπινη ζωή.

1 σχόλιο:

  1. Εύγε στους ήρωες καθ ηρωϊδες του Ε.Σ.Υ.
    στον κοινό μας κοινωνικό αγώνα για την οριστική καταπολέμηση της πανδημίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.