κ. Μάντζαρη. Ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.


Του κ. Κώστα Γεωργούλα.

κ. Μάντζαρη.
Ο τόπος μας μικρός και όλοι γνωριζόμαστε.
-Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών καθημερινών καταγγελιών για την ύδρευση, που τώρα δυο χρονιά μετά πάρα τη σπατάλη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ για «επισκευές και συντηρήσεις» με έωλες διαδικασίες ΣΙΩΠΑ!!
-Είστε ο Μάντζαρης των χτεσινών μηνύσεων εις βάρος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου και τώρα πάρα την αθώωση τους δεν έχει το πολιτικό ανάστημα και θάρρος να ζητήσει δημοσίως ΣΥΓΝΩΜΗ!!
-Είστε ο Μάντζαρης ο σημερινός πρόεδρος της Κοινωφελούς, ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ των απευθείας αναθέσεων με 61 απευθείας αναθέσεις σε λιγότερο από ένα έτος.
-Είστε ο Μάντζαρης της «Ανατροπής» που ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής εγκρίνατε ποσά σχεδόν 1.000.000 σε απευθείας αναθέσεις με ΕΩΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ παρά τα όσα προεκλογικά δημοσίως εσείς και οι πολιτικοί σας φίλοι δεσμευτήκατε.
Κύριε Μάντζαρη Εν αντιθέσει με εσάς ουδέποτε υπήρξα πολιτικός Χαμαιλέοντας, προέρχομαι από μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ φτωχή οικογένεια την παράδοση και ιστορία της οποίας τιμώ, και συνεχίζω υπηρετώντας μέχρι και σήμερα με αξιοπρέπεια και ήθος το τόπο, την Πολιτεία και το νόμο. Ο νοών νοείτω.

ΔΥΝΑΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΠΡΩΤΑ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ

1 σχόλιο:

  1. Κ. Κώστα Γεωργούλα δημοτικέ σύμβουλε του δημου μας και της δημοτικής παράταξης: << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >>
    δέν είναι δημοκρατικότητα η αδικαιολόγητη και κατ' επανάληψη απουσία της δημοτικής σας παράταξης απο τα δημοτικά συμβούλια και θεσμους αποφάσεων του δήμου μας.
    Πως εννοεί η δημοτικής σας παράταξη την αυτοδιοικητική μας δημοκρατία ?
    Οταν κατέχετε θεσεις διοικησης στο δήμο μας να συμμετέχετε σε συνεδριασεις και όταν δέν εχετε θέσεις διοικησης να μήν συμμετεχετε ως δημοτική παράταξη ?
    απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
    του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.