Επιστολή Προέδρου Βασιλόπουλου, 20 ημέρες πριν ανοίξει το Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο στο Καραϊσκάκη, μιλά για εγκατάλειψη.


κ. Δήμαρχε.
Σε λίγες ημέρες τα σχολεία θα ανοίξουν και οι σχολικές εγκαταστάσεις που θα στεγάσουν τα παιδιά του χωριού μας, του Δημητρούκειο Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου στο Καραΐσκάκη, είναι στο έλεος του Θεού και παρουσιάζουν εικόνα πλήρους εγκατάλειψης.
Στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο η σκεπή είναι μισογκρεμισμένη, αθλητικές εγκαταστάσεις για τη φυσική αγωγή των παιδιών του χωριού δεν υπάρχουν ενώ από τις πόρτες και τα παράθυρα μπάζει αέρα και νερό.
Στο Νηπιαγωγείο κάγκελα διαλυμένα, ο προαυλιος χώρος σε άθλια κατάσταση με καταβόθρες και τα όργανα άκρως επικίνδυνα για τα παιδιά.
Επειδή ελλοχεύει άμεσος και σοβαρός κίνδυνος για τα παιδιά του χωριού μας, κάνω προσωπική έκκληση σε εσάς, έστω και τώρα την υστάτη στιγμή να παρέμβετε και να ζητήσετε από τους αρμοδίους συνεργάτες σας να επιλύσουν άμεσα και πριν την έναρξη του σχολικού έτους τα προβλήματα διασφαλίζοντας ένα κατάλληλο και ασφαλή περιβάλλον μάθησης και παιχνιδιού για τα παιδιά του χωριού μας.

Π. Πετρονικολός

Πρόεδρος Τ.Κ. Βασιλόπουλου


Υ.Γ.: Σας παραθέτω φωτο.



















2 σχόλια:

  1. ολα τα σχολεια στις 13 σεπτεμβριου θα ειναι οπως πρεπει
    καποιοι βιαζονται για να φανουν και να κανουν αντιπολιτευση για την αντιπολιτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα πονε στις 13 με νεα ανακοινωση οτι<< εμεις φωναξαμε και εγιναν >>

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.