Κυβέρνηση Ν.Δ μαζί με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΚΙΝ.ΑΛ, μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ για τα φιλαράκια τους, αγνοώντας, ένοχα την κοινωνία και το περιβάλλον.


Του Παναγιώτη Ηλ. Χολή.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΒΟΥΡΚΟ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ν.Δ ΚΑΙ ΣΥ.ΡΙΖ.Α - ΚΙΝ.ΑΛ, μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ για τα φιλαράκια τους, αγνοώντας, ένοχα την κοινωνία και το περιβάλλον.
ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, προεκλογικοί ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, εκπρόσωποι θεσμών και συντεχνιών, τοπικές Κομμάτων, διορισμένοι σε θέσεις εξουσίας, τοπικοί παράγοντες ή ψευτοπαράγοντες, μελλοντικοί υποψήφιοι για το Δήμο, Μ.Μ.Ε νομού και Αθήνας, να ΒΓΟΥΝ από το ΛΗΘΑΡΓΟ και να σπάσουν τη σιωπή τους.
Ή με την κοινωνία και το Περιβάλλον ή με τα οικονομικά συμφέροντα της καταστροφής.
Κρυφτό δεν παίζει... όλοι γνωριζόμαστε πολύ καλά, από παιδιά...
Οι εκλογές οσονούπω έρχονται...
Εμείς, ως Επιτροπή Αγώνα και Δήμος, ήδη φτάσαμε το θέμα στην Ευρώπη, σε όλους τους θεσμούς και είμαστε πανέτοιμοι για τα Ελληνικά Δικαστήρια.
Η προστασία του Περιβάλλοντος, της ανθρώπινης αξίας και εργασίας, η τήρηση της νομιμότητας και ο έλεγχος της εξουσίας και των υπηρεσιών θα είναι στο εξής η καθημερινότητά μας.
Το περιβάλλον και ο τόπος, μας ανήκουν, δεν τους ανήκουν...

Ευγενική σημείωση: Καλά τα γλέντια, τα τραπεζώματα και οι δημόσιες σχέσεις, για το προφίλ μας, καλές και χρήσιμες και οι συζητήσεις για το 1821, αλλά να συμμετέχουμε και στους κοινωνικούς αγώνες... ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!!.
Μιλήστε δημόσια, με όποιο τρόπο, νομίζετε.
Μας βλέπει, ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και όλοι οι Ήρωες του 1821, αλλά μας βλέπει και ο ΜΕΓΑΣ Πατριώτης, Πολιτικός, Αξιωματικός, Δημοκράτης Αγωνιστής και χρυσός Ολυμπιονίκης (τώρα πια και με την προτομή του στην πλατεία του Αστακού) ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΡΑΣΕΒΔΑΣ!!! Είμαστε απόγονοί τους...;;;;

7 σχόλια:

  1. Η τοπική κοινωνία πρέπει να ξυπνήσει από το λήθαργο και να αρχίζει να πιέζει αφόρητα για αρχή τους τοπικούς βουλευτές και κατόπιν τοπικούς κομματικούς παράγοντες, που σήμερα νιώθουν πολύ άνετα, ότι δεν έχουν κανένα κόστος για να κάνουν τα στραβά μάτια σε αυτό το έγκλημα που πάει να γίνει στο τόπο μας, για χάρη κάποιων λίγων που είναι φίλοι με όλους ανεξαρτήτου κόμματος και έχουν δύναμη στα χέρια τους.
    Ο εφησυχασμός, ότι καθόμαστε στο καναπέ μας και το φίδι από την τρύπα θα το βγάλει η Επιτροπή Αγώνα, θα έχει άσχημα αποτελέσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. βουλευτες χωρις βουληση η μαλλον για να μην κακοκαρδισουν καποιον και να βγαινουν στο γυαλι

    ερχονται εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί συμπατριώτες.
    Δέν είναι όλα τα κόμματα ίδια. Κάποια ξεχωρίζουν.
    Ξεχωρίζουν και άνθρωποι που ανήκουν σε κόμματα εξουσίας( ΚΑΚΟΣ ).
    Εγώ όμως θα αναφέρω το Κ Κ Ε. Πάντοτε μπροστά στούς αγώνες, όπως και στόν τωρινό για την ΠΟΑΥ. Ποιά η γνώμη των πολιτών- ψηφοφόρων; Επιβραβεύουν αυτόν τον τίμιο αγώνα; ΟΧΙ ΠΟΤΕ. Αυτό το ξέρουν τα λαμόγια της πολιτικής και μας χορεύουν, δηλαδή κάνουν ότι θέλουν για τα δικά τους συμφέροντα. Ας βγούν επώνυμα οι γνωστοί ψηφοφόροι προσκυνητές και να τους ρίξουν ΜΑΥΡΟ. Μόνο έτσι ίσως έχουμε κάποιο αποτέλεσμα. Ήρθε η ώρα των πράξεων, ο χρόνος τελείωσε. Τι λέτε ΠΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε πάμε για το ΠΑΜΕ
    και μην το πολυσκεφτόμαστε και μήν το συζητάμε.
    Πάμε πάμε για το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απλά. Δέν πειθετε το γιατί είναι μέσα σας ψάξτε το γιαυτό δέν ΠΑΜΕ καί μικρό δείγμα γράφεις ανώνυμα καί ζητάς επώνυμα από τούς άλλους!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα;
    Σύντομο σχόλιο στον Παναγιώτη Χολή
    Διάβασα την κραυγή αγωνίας του συμπατριώτη Πάνου Χολή, «Κυβέρνηση Ν.Δ μαζί με ΣΥ.ΡΙΖ.Α και ΚΙΝ.ΑΛ, μετατρέπουν αυταρχικά την πανέμορφη και πολλά υποσχόμενη παράκτια ζώνη του Δήμου μας σε ΧΑΒΟΥΖΑ για τα φιλαράκια τους, αγνοώντας, ένοχα την κοινωνία και το περιβάλλον».
    Η ισοπεδωτική λογική «Όλοι ίδιοι είναι», ποια αλήθεια υπηρετεί όταν:
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε εγκαίρως επερώτηση στη Βουλή με αρνητική θέση για την ΠΟΑΥ, η οποία υπογράφεται από τους αρμόδιους τομεάρχες και τους βουλευτές του Νομού.
    2. Σχεδόν το σύνολο των φίλων και των μελών του κόμματος στην περιοχή, συμμετέχουμε ενεργά στις όποιες κινητοποιήσεις έχουν πραγματοποιηθεί.
    3. Μέλη της ΚΕ και της ΝΕ έχουν λάβει μέρος στις κινητοποιήσεις και έχουν καταθέσει δημοσίως τις απόψεις τους κατά της συγκεκριμένης ΠΟΑΥ.
    Έγιναν κάποιες ανάλογες πολιτικές ενέργειες από τη ΝΔ και το ΚΙΝΑΛ, για να είμαστε «Όλοι ίδιοι»;
    ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ
    Σ ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κ. 4:21
    Ποιοί κυβερνούν την Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια;
    Το ΚΚΕ;
    Ναί κ.4:21 η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα βοηθητικά κομματίδια
    έσβησαν.
    Οι γνήσιοι αριστεροί ψήφισαν το ΣΥΡΙΖΑ; Ο Χ Ι.
    Τη ΝΔ; το ΠΑΣΟΚ;
    Ποιές πολιτικές μας έφεραν μνημόνια καταστροφη και θάνατο;
    Το Κ Κ Ε φταίει;
    Τα κόμματα που κυβέρνησαν πήραν συγχωροχάρτι απ το Λαο; ΝΑΙ
    Γιαυτό είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Τρώμε οτι μας σερβίρουν
    τα μέσα παραπληροφόρησης και μπροστά στην κάλπη κάνουμε το λάθος της ζωής μας. Ανένδοτος λοιπόν μέχρις εσχάτων, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.