Ένας απροσδόκητος και άδικος χαμός!


ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΣΔΟΚΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΧΑΜΟΣ!

Με βαθύτατη λύπη και συγκίνηση, πληροφορηθήκαμε τον απροσδόκητο και άδικο θάνατο, του ανηλίκου 13 ετών Ευάγγελου, παιδιού του προηγούμενου εφημέριου του Ιερού Ναού Αγίου Νικολάου Μύτικα παπά-Γιώργη Πολίτη, με καταγωγή από τη γειτονική Πάλαιρο.
Σαν Ιεροψάλτης επί μία 40ετία και πλέον στην εκκλησία μας αυτή, βοηθούσα στην τέλεση της Θείας Λειτουργίας, τον άξιο αυτό λειτουργό του Υψίστου, σεβαστό πατέρα Γεώργιο και είχα γνωρίσει, τόσο την σεβαστή Πρεσβυτέρα, όσο και τα τέσσερα παιδιά τους, που εκκλησιάζονταν στην εκκλησία μας, και ιδιαίτερα τον αγαπητό γιο τους τον Βλάση, τον οποίο καλούσα στο Αναλόγιο να ψέλνει μαζί με μας τους Ψαλτάδες, για να μάθει να γίνει ένας καλός Ψάλτης, αφού είναι και καλλίφωνος.
Λόγοι λοιπόν συναισθηματικοί, που συνδέουν έναν Ιεροψάλτη με τον Ιερέα της Εκκλησίας του Μύτικα, που αμφότεροι με όλη τη δύναμη της ψυχής τους έψελναν και προσεύχονταν στο Θεό και στον Άγιο Νικόλαο, να διαφυλάει όλο τον κόσμο, με κάνουν να αισθάνομαι μία ιδιαίτερη ψυχική οδύνη για το απροσδόκητο κακό που επιφύλαξε η μοίρα στον παπά-Γιώργη και την οικογένειά του.
Απευθύνουμε τα θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός να τους οπλίσει με ψυχική αντοχή, κουράγιο, θεία δύναμη και υπομονή.
Ευχόμαστε να ζήσουν και να ευτυχήσουν τα υπόλοιπα τρία παιδιά σας και στον άτυχο Βαγγελάκη, να βρει την ανάπαυση του και τη γαλήνη στη Γειτονιά των Αγγέλων!
Κουράγιο παπά-Γιώργη!
Κουράγιο Πρεσβυτέρα!
Ο Θεός πάντα μαζί σας!
Θερμά συλλυπητήρια.

Οικογένεια Νίκου Θωμά Νταή

Μύτικας 13 Σεπτεμβρίου 2021

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.