Ξεκίνησε το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας. Με βαριά ήττα με 5 - 0 από τον Άρη Λεπενούς ξεκίνησε η Α.Ε. Αλυζίας.


Άρης Λεπενούς - Α.Ε. Αλυζίας 5-0.
Γηπεδο Οχθίων.
Θεατές 130.
Από την Αλυζία 5 φίλαθλοι.
Α.Ε. Αλυζίας: Γιαννείος Α., Ζέππος Β., Δρακάς Β., Παπανικόλας Γ., Καϋμενάκης Κ., Λυγκώνης, Κεραμίδας, Κατσαούνης Σ., Ζέππος Δ., Ταμπάκης, Αποστολάκης Α.

Ο αγώνας ξεκίνησε υποτονικά και για τις δυο ομάδες που μετά το 15ο λεπτό άρχισαν να ανεβάζουν ρυθμό με την Αλυζία να έχει την ελαφρά υπεροχή.
Στο 25ο λεπτό όμως, λάθος του Β. Δρακά και το 11 της Λεπενούς προλαβαίνει την έξοδο του Γιαννείου και γκολ.
Στο 27ο λεπτό κόρνερ και δυο σουτ που δεν μπορεί να διώξει η άμυνα της Αλυζίας, η μπάλα καταλήγει στο 11, σουτ και γκολ για το 2-0.
Στο 35ο λεπτό φεύγει τετ α τετ ο Αποστολάκης Α. για την Αλυζία, αλλά κόβεται με αμφισβητούμενο οφσάιντ.
Στο 44ο λεπτό φεύγει τετ α τετ ο10 της Λεπενούς, σουτ αποκρούει ο Γιαννείος, η μπάλα στο 7, σουτ και προ της γραμμής διώχνει ο Ζέππος Δ.
Στο 46ο λεπτό, παράλληλη σέντρα ο 9, σουτ ο 10, γκολ για το 3-0.
Στο 70ο λεπτό, κόρνερ ο 11, σουτ ο 7, γκολ για το 4-0.
Στο 82ο λεπτό, απ' ευθείας κόρνερ ο Κεραμίδας, διώχνει δύσκολα ο 1.
Στο 88ο λεπτό, άψογος συνδυασμός των παικτών της Λεπενούς, σουτ ο 17 και γκολ για το τελικό 5-0.
Απ' την ομάδα μας έπαιξαν επιπλέον ως αλλαγές και οι: Σκαρογιάννης Φ., Φραγκογιάννης Θ., Παπαναστάσης Σ., Γρίβας Α.
Ουδείς από τους παίχτες μας ως ιδιαίτερα διακριθείς.
Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται για το επόμενο ματς στην έδρα μας σε καλό κλίμα, γιατί η Διοίκηση θεωρεί το σκορ πλασματικό, κακώς δεν αντικατοπτρίζει την δυναμικότητα των δυο ομάδων. Απλά στοίχισε ψυχολογικά το λάθος στο πρώτο γκολ και το άτυχο δίλεπτο που ακολούθησε.
Την ομάδα συνόδευσε ο Προέδρος Λιότος Γιώργος και οι παράγοντες Λύτρας Παναγιώτης και Λιβιτσάνης Θόδωρος.
Σύσσωμο το προπονητικό τιμ: Παβέλης Στάθης, Καρελλάκης Γιώργος, Ζαρκαδούλας Γιώργος.
Στην επιστροφή ο Πάνος Λυτρας, κέρασε τους παίχτες γλυκό για να πάνε τα φαρμάκια κάτω... ε και γιατί η ζωή... συνεχίζεται.
Μαζί στην αποστολή με το ΙΧ του και ο οπαδός Ζέππος Σωτήρης.
Ραντεβού το επόμενο Σαββατοκύριακο στο γήπεδο του Αη Γιώργη στη Κανδήλα.

------------------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχόμαστε στην ομάδα της περιοχής μας καλή αγωνιστική χρονιά να έχει, χωρίς να ξεχνά ότι πρώτος στόχος και πρώτο ζητούμενο για φέτος αλλά και για κάθε χρονιά, είναι το καλό ποδόσφαιρο, η χαρά του παιχνιδιού, η διέξοδος μέσω του ποδοσφαίρου στα παιδιά της περιοχής, η διασκέδαση, η συνεργασία, η κοινωνικότητα, η άμιλλα, ο σεβασμός στον αντίπαλο, οι όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές... Με λίγα λόγια, το πραγματικό νόημα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Οι διακρίσεις και η καλή πορεία είναι δεύτερο ζητούμενο, που αν έρθει καλοδεχούμενο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.