Γεώργιος Μπαρμπαρούσης: Αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων.



Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, ο Πρόεδρος της Τ.Κ Μαχαιράς κ. Γεώργιος Μπαρμπαρούσης έγραψε για την αντικατάσταση κάδων απορριμμάτων της Τ.Κ. Μαχαιράς.
Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση είναι σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΤΚ, ότι κάποιοι γκρεμίζουν τις πινακίδες, πετάνε αδρανή υλικά ακριβώς δίπλα και θέτουν σε κίνδυνο τόσο την καθαριότητα όσο και την ασφάλεια των υπολοίπων.
Αδιάψευστος μάρτυρας ο φωτογραφικός φακός, που μας δείχνει την πινακίδα να έχει γκρεμιστεί, παρά την τσιμεντένια βάση της.
Το βασικό μήνυμα είναι ότι, η πινακίδα έχει γκρεμιστεί, η συλλογική προσπάθεια έχει και αυτή γκρεμιστεί ή είναι περισσότερο από κάθε φορά απαραίτητη γιατί δεν επιτρέπεται η καθαριότητα από δεδομένο να γίνει ζητούμενο.

-------------------------------

Στα πλαίσια της υλοποίησης από τον Δήμο Ξηρομέρου του αιτήματος μας για αντικατάσταση παλαιών και κλεμμένων κάδων παραλάβαμε σήμερα τέσσερις κάδους απορριμμάτων.
Κύριο μέλημα από την ανάληψη των καθηκόντων της Δημοτικής Αρχής και εμένα προσωπικά είναι η ευαισθησία σε θέματα καθαριότητας.
Εξαλείψαμε τις παράνομες χωματερές στο Τ.Κ. Μαχαιράς, τοποθετήθηκαν πινακίδες σήμανσης και ενημέρωσα προσωπικά τους κατοίκους για την αποκομιδή των βαρέων απορριμμάτων.
Σε πείσμα ορισμένων που γκρεμίζουν τις πινακίδες, πετάνε αδρανή υλικά ακριβώς δίπλα και θέτουν σε κίνδυνο τόσο την καθαριότητα όσο και την ασφάλεια των υπολοίπων.
Η συλλογική προσπάθεια είναι περισσότερο από κάθε φορά απαραίτητη γιατί δεν επιτρέπεται η καθαριότητα από δεδομένο να γίνει ζητούμενο.




0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.