Δείτε το βίντεο του θέματος των Π.Ο.Α.Υ., στη τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔΕ. Απαράδεκτος ο προτεινόμενος σχεδιασμός των Π.Ο.Α.Υ. Δεν ακούνε στα Υπουργεία κανέναν...


Σημαντικότατη η συνεδρίαση της ΚΕΔΕ την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου, όπου στο 3ο θέμα είχαμε το θέμα του λανθασμένου σχεδιασμού των Περιοχών Οργανωμένης Ανάπτυξης Υδατοκαλλιεργειών (Π.Ο.Α.Υ).
Κατακεραύνωσαν τον προτεινόμενο σχεδιασμό ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Γιάννης Τριανταφυλλάκης και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων Λάζαρος Κυριζόγλου.
Πραγματικά αξίζει να το παρακολουθήσετε, για να καταλάβετε «τι σχεδιάζουν κάποιοι για εμάς χωρίς εμάς», όπως χαρακτηριστικά ανάφερε ο Γενικός Γραμματέας της ΚΕΔΕ Δημήτρης Καφαντάρης και τι τελικά αποφάσισε η ΚΕΔΕ.
Μιλάμε για ένα αποτυχημένο μοντέλο 40ετίας, όπου επιμένει να χωροθετεί μονάδες ζημιογόνες σε ακτές και κόλπους της πατρίδας μας, καταστρέφοντας παράκτια αλιεία και θαλάσσιο τουρισμό, ενώ σε όλο τον κόσμο με χρήση της τεχνολογίας, οι μονάδες χωροθετούνται είτε στην ανοικτή θάλασσα είτε στην στεριά, με βιολογικούς καθαρισμούς κ.λπ.
Δείτε το βίντεο του θέματος των Π.Ο.Α.Υ. στη τελευταία συνεδρίαση της ΚΕΔΕ.


3 σχόλια:

  1. Εκπληκτικό !!! Δεν ρωτούνται οι κάτοικοι τι θέλουν. Για όνομα θεού ας αντισταθούμε στη λαίλαπα! Έχουμε δικαίωμα αυτοδιάθεσης, λόγο για περιουσίας μας που είναι συνταγματικά δικαιώματα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 2014 κλήθηκα να δώσω μια παρουσίαση για το αστικό έγκλημα σε μια συνεδριπαση που ήταν καθαρά θέμα Ολλανδίας και μόνο! Στην αρχή δεν κατάλαβα το σκοπό το κοινό ήταν υπουργοί, επιχειρηματίας, τοπικοί παράγοντες και εργαζόμενοι κυρίως λιανικής πώλησης! Εκεί κατάλαβα πως λειτουργούν τα οργανωμένα κράτη φίλες και φίλοι …ήθελαν ενημερώσουν τους πάντες και να αποφασίσουν που θα επιτρέπουν εμπορικές ζώνες και που όχι ! Αυτά σε αντιπαράθεση με τα όσα ακούγονται στο βίντεο! Οι Δήμαρχοι πρέπει να πάνε ένα παραπέρα …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφού λένε και όσοι λένε ότι οι ιχθυοκαλλιέργειες συμβάλλουν στην ανάπτυξη της οικονομία1 και δέν επηρέζουν οι ιχθυοκαλλιεργειες τα τουριστικά μέρη, εάν είναι έτσι ας γινει μια τεράστια σε σε εκταση ΠΟΑΥ
    απο Ζάκυνθο, Κεφαλλονιά την Ιθάκη του Οδυσσέα , μέχρι Μεγανήσι Λευκάδα Κέρκυρα και ολα του Ιονιου πελαγους τα τα πανέμορφα τουριστικά νησιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.