Συντήρηση πλωτής στο πάνω Μύτικα και επισκευή και επανατοποθέτηση της ράμπας. Εργασίες και στις πλωτές στο λιμάνι και επικείμενη επισκευή των φώτων.


Πηγή: Σελίδα Facebook Προέδρου
Κοινότητας Μύτικα.

Συντήρηση πλωτής και επισκευή και επανατοποθέτηση της ράμπας. Ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά τον φίλο Τάκη Παλμπά για την συνεχή στήριξη και βοήθεια. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια.

-------------------------

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τοποθετήθηκε η πλήρως επισκευασμένη ράμπα της πλωτής στον πάνω Μύτικα, με τη βοήθεια και την εθελοντική προσφορά του Μυτικιώτη Τάκη Παλμπά, χωρίς ευρώ αμοιβής (αρνήθηκε αμοιβή), και με τους εθελοντές Sidjan Margjini και Γιώργο Καρδή. Παρών και οι εργαζόμενοι συμβασιούχοι του Δήμου Ξηρομέρου, ο Αντιδήμαρχος Βασίλης Πολύζος και ο Πρόεδρος Μύτικα Δημήτρης Φάρρος. 
Επίσης μπήκαν καινούργιες αλυσίδες και δέθηκε η 1η πλωτή του λιμανιού του Μύτικα, που επί πολλά χρόνια ήταν στον αέρα. Τις επόμενες ημέρες το ίδιο θα γίνει με καινούργιες αλυσίδες και για την 2η πλωτή μέσα στο λιμάνι του Μύτικα.
Επίσης μέσα στην εβδομάδα θα επισκευαστούν τα 7 φωτιστικά του λιμανιού, που την διάρκεια του χειμώνα βγήκαν εκτός, όπως και ο κόκκινος φανός της μπούκας του λιμανιού.

Φωτογραφίες από την τοποθέτηση της ράμπας:


































Φωτογραφίες από την τοποθέτηση καινούργιων αλυσίδων στη 1η πλωτή του λιμανιού:








2 σχόλια:

  1. Μπράβο σας. Συνεργασία, εθελοντών πολιτών με υπηρεσίες του Δήμου για να πάμε επιτέλους βήμα βήμα μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.