Εντάχθηκε για τον Δήμο Ξηρομέρου, η πρόταση της πρόσκλησης ΑΤ01: «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης στις Τ.Κ. Αστακού, Μύτικα, Κανδήλας», με προϋπολογισμό 6.050.000 €.


Στις 31 Μαΐου 2021, ενημερωθήκαμε από τον ίδιο τον Δήμαρχο Ξηρομέρου γιατρό Γιάννη Τριανταφυλλάκη (δείτε εδώ), για την ολοκλήρωση του φακέλου υποβολής της πρότασης του Δήμου Ξηρομέρου, στην πρόσκληση του Υπουργείου Εσωτερικών ΑΤ1 Υποδομές Ύδρευσης, ύψους 6.050.000 €.
Στις 11 Ιουνίου 2021, με επίσημο δελτίο τύπου η δημοτική αρχή μας ενημέρωσε με λεπτομέρεια για δέκα (10) προτάσεις, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 €, για ένταξη σε πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ). Η ενημέρωση συνοδεύονταν και από ένα πολύ σύντομο και καλαίσθητο βίντεο (δείτε εδώ).


Σήμερα σας ενημερώνουμε ότι είχαμε ένταξη της πρότασης ΑΤ01.
  • Πρόσκληση ΑΤ01, με τίτλο «Υποδομές Ύδρευσης».
  • Πράξη: «Εκσυγχρονισμός και Αναβάθμιση Υποδομών Ύδρευσης στις Τ.Κ. Αστακού, Μύτικα, Κανδήλας του Δήμου Ξηρομέρου».
  • Προϋπολογισμός: 6.050.000 €.
  • Το σχετικό έγγραφο της πρότασης ΕΔΩ.
Αναμφίβολα θετική εξέλιξη, για το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης που έχει έρθει ποτέ στον Δήμο Ξηρομέρου, που πρέπει να χαροποιεί κάθε δημότη και μακάρι όλη αυτή η επίπονη δουλειά που έγινε από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Ξηρομέρου και Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ιδιαίτερα από τους ειδικούς συνεργάτες, από το προσωπικό του Δήμου και τη δημοτική αρχή Τριανταφυλλάκη, ώστε να ετοιμαστούν αυτές οι προτάσεις, που για πρώτη φορά θα φέρουν τόσο πολλά χρήματα στον Δήμο Ξηρομέρου, να αποδώσει ώστε να πιάσουν τόπο τα χρήματα και να οδηγηθεί ο Δήμος σε αναπτυξιακή τροχιά, που είναι το ζητούμενο για τους λογικά σκεπτόμενους δημότες.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο όπως αναρτήθηκε στο ΔΙΑΥΓΕΙΑ από το Υπουργείο Εσωτερικών, που θα φέρει τα απαραίτητα έργα ύδρευσης, ώστε επιτέλους να λυθούν δομικά, προβλήματα χρονίζοντα επί μακρόν, κυρίως στην έδρα του Δήμου στον Αστακό, με τεράστια προβλήματα στην ύδρευση, φαινόμενο ίσως μοναδικό στην Ελλάδα για ένα τόσο μεγάλο οικισμό, έδρα Δήμου, αλλά και στην Αλυζία.

5 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΜΗ ΚΟΙΤΑΣ

    ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ
    ΤΟ ΦΩΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΚΟΤΑΔΙ
    Η ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ
    ΤΟ ΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΟΡΑΤΟ
    ΤΟ ΚΑΘΑΡΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΚΑΘΑΡΤΟ
    ΤΟ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΙΔΙΟΤΕΛΕΣ
    Η ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΤΙΜΙΑ
    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ
    Η ΧΡΗΣΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΛΕΨΙΜΟ
    ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΟ
    ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ
    ΤΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ
    ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΑΘΟΣ

    ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΔΙΟΛΟΥ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μιλάμε για έργα και όχι λόγια του αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θερμά Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σημασία έχει να πετύχει η προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας στο θέμα της ένταξης των τεχνικών έργων και μεχρι την κατασκευή των αναγκαίων τεχνικών εργων για την κοινωνία του δήμου μας.
    Ως δημοτική και προοδευτική παράταξη στην 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》 συνεχίζουμε την δημιουργική αντιπολίτευση δηλαδή σε θετικές δημοτικές αποφάσεις θα λέμε ως δημοτική παράταξη ΝΑΙ και σε τυχόν λάθος δημοτικές αποφάσεις θα λέμε ΟΧΙ και σταθερά θα λέμε ΟΧΙ στην πολιτική μικροπρέπεια μεμονωμένων αντιπολιτευτικών και δημαγωγικών δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας που αρνούνται να αναγνωρίσουν αδιαμφισβήτητες θετικές για τον δήμο μας ανακοινώσεις.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.